Peste 100 de programatori cu experiență sunt așteptați să concureze la Bucharest Hackathon

66

 

Peste 100 de programatori experimentați din România vor participa în perioada 11-12 martie la prima ediție a Bucharest Hackathon. Potrivit organizatorilor, evenimentul își propune să creeze cea mai mare comunitate de programatori locali pasionați de noile tehnologii.

Evenimentul va avea loc la cafeneaua Beans & Dots din centrul Bucureștiului, iar înscrierile sunt deschise până pe 10 martie. Câștigătorii Hackathonului vor primi premii în valoare totală de 10.000 USD.

“Am început acest proiect cu scopul de a oferi programatorilor experimentați un weekend în care să lucreze cu tehnologii precum inteligența artificială și blockchain, în limbajul lor preferat, fără scopul de a crea o nouă afacere, ci doar pentru a rezolva probleme interesante imaginate de ei sau inspirate de propunerile noastre. Vom crea cea mai mare comunitate de programatori cu experiență din România, care lucrează în companii cu expunere internațională. Abilitățile lor îi vor ajuta să rezolve probleme complexe și să se distreze programând”, a declarat Andrei Pitiș, co-fondator al The Bucharest Hackathon și CEO & fondator al vehiculului de investiții Simple Capital și al companiei de software genezio.

La The Bucharest Hackathon, programatorii pot lucra la orice proiect software sau hardware care utilizează tehnologiile blockchain, AI și DevTools. Echipele vor fi formate din 2-4 membri.

Juriul este format din antreprenori IT și directori de top cu roluri în departamentele tehnice din cadrul companiilor genezio, Bware Labs, Google, Softbinator, Microsoft, Uipath, LeaseBlocks și GitHub.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online