Ponta despre Adrian Nastase: E inadmisibil să nu ştii, după patru luni, de ce ai fost condamnat

42

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a declarat, luni seară, că este inadmisibil ca fostul premier al României Adrian Năstase să nu ştie, la patru luni de la condamnarea sa, motivul pentru care a fost trimis la închisoare.

“La patru luni, nu ştie de ce a fost condamnat, ceea ce cred că este inadmisibil. Nu e vorba pentru Adrian Năstase. E vorba de orice cetăţean al acestei ţări. Să stai de patru luni în închisoare şi să nu ştii de ce eşti condamnat este inadmisibil”, a afirmat Ponta, la RTV.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care fostul premier Adrian Năstase a declarat luni, la Tribunalul Bucureşti, că s-a gândit la un moment dat să renunţe la cetăţenia română”. “Eu consider că modul în care este tratat un om care în 2004 a ridicat steagul României la NATO şi acum ciocnim noi paharele de şampanie la zece ani de NATO este un lucru extrem de traumatizant”, a spus Victor Ponta, care şi-a manifestat susţinerea faţă de familia lui Adrian Năstase. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online