Ryanair va lansa patru noi rute de pe aeroportul din Iași în luna martie

564

 

Transportatorul ultra-low-cost Ryanair va deschide primele sale rute de pe aeroportul din Iași începând cu 26 martie. Compania va opera 25 de zboruri pe săptămână către Dublin, Milano, Paris și Bruxelles.

“Iași, al treilea oraș ca mărime din România, este un important centru cultural și universitar. Suntem încrezători că noile rute nu numai că vor permite călătorii mai avantajoase pentru pasagerii din Iași și din regiune, dar, în același timp, vor inspira turiștii din afară să viziteze acest oraș minunat. Ryanair va procesa în acest an peste 250.000 de pasageri spre și dinspre Iași și va crea peste 175 de locuri de muncă”, a declarat Alicja Wójcik-Gołębiowska, Country Manager Ryanair CEE & Baltics, citată de Economedia.

Directorul Aeroportului Iași, Romeo Vatra, consideră că sosirea Ryanair va duce la o creștere a traficului.

“Ryanair este a cincea companie aeriană care operează pe Aeroportul Iași în acest an. Colaborarea cu operatorul low-cost se va reflecta în multiple oportunități de călătorie către importante orașe europene. Sosirea Ryanair la Iași va contribui, fără îndoială, la creșterea numărului de pasageri prin introducerea de noi rute directe. Aceste perspective de creștere ne obligă să continuăm dezvoltarea aeroportului, iar odată cu noul terminal devenit funcțional în 2024, vom putea susține un trafic de 3,3 milioane de pasageri anual, dublu față de capacitatea infrastructurii existente”, a declarat Vatra.

Ryanair oferă bilete la preț redus pentru călătoriile programate între aprilie și octombrie 2023, cu ocazia lansării primelor sale zboruri de la Iași.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online