Tenis: Irina Begu, calificată în sferturile probei de dublu la Rio

25

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Irina Begu şi argentinianca Maria Irigoyen s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Rio de Janeiro, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, în urma victoriei cu 7-5, 6-1 în faţa cuplului româno-spaniol Alexandra Cadanţu/Silvia Soler-Espinosa.

Begu şi Irigoyen, care şi-au asigurat un cec de 1.820 dolari şi 60 de puncte WTA, vor juca în sferturi cu favoritele nr. 3 ale probei, Timea Babos (Ungaria)/Jarmila Gajdosova (Australia).

Irina Begu s-a calificat marţi şi în optimi la simplu, după 6-4, 6-0 de americanca Vania King, cap de serie nr. 8, în timp ce Cadanţu, a patra favorită, a fost eliminată de Teliana Pereira (Brazilia), cu 6-3, 6-4,.

Miercuri, în manşa inaugurală a probei de dublu va evolua şi perechea româno-rusă Raluca Olaru/Alexandra Panova, împotriva cuplului Monique Adamczak (Australia)/Stephanie Vogt (Liechtenstein). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online