Ținta de cifră de afaceri de 21 de milioane de euro și o echipă de peste 500 de dezvoltatori

163

 

În prezent, compania de dezvoltare de software și furnizor de servicii digitale a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro

Iar We as Web a încheiat anul 2022 cu un profit net de 2 milioane de euro și își propune să îl mai mult decât dubleze – 4,2 milioane de euro la finalul anului

Compania a deschis noi birouri în Albania, Serbia și Turcia

We as Web, companie de dezvoltare software și furnizor de servicii digitale complete, estimează o cifră de afaceri de 21 de milioane de euro și extinderea echipei la peste 500 de dezvoltatori, la sfârșitul anului 2023.

“Evoluția noastră consecventă în 2022 se va accelera în cursul acestui an. Ne-am propus obiective ambițioase și vom continua expansiunea, atât din punct de vedere geografic, prin noi birouri menite să atragă resurse locale sau să deschidă noi piețe de desfacere, cât și ca echipă, cu competențe pe care să le putem pune oricând la dispoziția clienților noștri”, declară Gabriel Zahan, CEO, We as Web (în imaginea de deschidere).

We as Web a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro și un profit net de 2 milioane de euro. La sfârșitul anului trecut, echipa includea peste 350 de profesioniști IT.

Obiectivele pentru anul în curs includ o creștere a profitului la 4,2 milioane de euro, precum și continuarea extinderii în noi regiuni. Compania a deschis recent noi birouri în Albania, Serbia și Turcia.

De asemenea, compania este prezentă în Cluj-Napoca, București, Craiova, Brașov, Iași, Timișoara și Chișinău. We as Web oferă servicii pentru companii din România, Germania, Irlanda, Franța, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA.

We as Web se concentrează, pe termen scurt și mediu, pe deschiderea de birouri în Germania, Marea Britanie, SUA și țările nordice.

Aşadar, We as Web a devenit una dintre cele mai mari companii IT din țară, cu acționariat 100% românesc. We as Web a fost înființată în urmă cu cinci ani ca o companie de produse, iar din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de outsourcing în domeniul dezvoltării de software, care includ creșterea echipei și a personalului.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online