Un cetățean român a fost identificat printre victimele accidentului de tren din Grecia, anunță Ministerul de Externe

83

 

Un cetățean român a fost identificat printre persoanele decedate în urma coliziunii mortale a trenului care a avut loc săptămâna trecută în Grecia, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE) al României. Persoana fusese anterior raportată ca fiind dispărută.

Astfel, “Ministerul Afacerilor Externe informează că autoritățile competente din Grecia au notificat Consulatul General al României la Salonic că un cetățean român a fost identificat printre persoanele decedate în urma accidentului feroviar din noaptea de 28 februarie spre 1 martie a acestui an”, se arată în comunicatul oficial.

În acest sens, autoritățile române au informat familia victimei și le-au oferit informații cu privire la procedura de repatriere a cadavrului.

Coliziunea mortală dintre două trenuri a provocat moartea a cel puțin 57 de persoane, potrivit CNN. Incidentul a declanșat proteste în Grecia, vizând în primul rând standardele de siguranță din rețeaua feroviară elenă.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online