Un nou canal de promovare pentru antreprenorii români oferit gratuit de o platformă de beneficii extrasalariale

92

 

Up România lansează un nou canal de promovare pentru antreprenorii români chiar în platforma sa de beneficii extrasalariale flexibile – up MultiBeneficii. Cei care au o afacere oriunde în România, online sau offline, pot adăuga oferte pe platformă printr-un proces 100% digital, acest instrument fiind o premieră pe piața extrasalarială.

Ofertele introduse online de către antreprenori sunt afișate utilizatorilor platformei up MultiBeneficii în categoria Oferte Speciale. Din această categorie, angajații care au acces la această platformă pot selecta serviciile care îi interesează, pot filtra tipul de reducere care li se potrivește, pot accesa vouchere și cadouri oferite de parteneri. Peste 50% dintre oferte sunt asociate sectorului HoReCa (turism și restaurante), dar există și oferte din categorii precum Sănătate, bunăstare, modă, psihologie, cursuri de dezvoltare personală și profesională, agrement etc.

Fluxul de introducere a ofertelor este ușor de parcurs, 100% digital, în 3 pași intuitivi: Completați un formular de înregistrare a ofertei, semnați un contract digital și adăugați detaliile ofertei direct pe platforma up MultiBeneficii. Serviciul este pus la dispoziția antreprenorilor, în mod gratuit, pentru a oferi sprijin celor care sunt la început de drum în afacerea lor. Faptul că o echipă de specialiști în marketing este disponibilă pentru a oferi consultanță și sprijin crește și mai mult valoarea acestei inițiative.

Motivul pentru care Up Romania a adus pe piață acest serviciu, la fel de avantajos pentru antreprenori și angajați, este acela de a crea o experiență diferită, unică, inspirată, pentru că nevoile și preferințele angajaților sunt din ce în ce mai diferite, iar aceștia au nevoie de libertate chiar și atunci când vine vorba de alegerea beneficiilor extrasalariale și, de asemenea, pentru a susține antreprenoriatul local.

‘Suntem încântați să introducem un nou canal de promovare pentru antreprenorii români și să oferim experiențe noi și inspirație utilizatorilor platformei Up MultiBeneficii. Este o ofertă unică în România, deoarece nicio altă platformă de beneficii extrasalariale de pe piață nu include acest serviciu, 100% digital. Obiectivul nostru este de a perturba peisajul beneficiilor extra-salariale prin aducerea de soluții inovatoare și creative care să răspundă cerințelor actuale ale pieței. Companiile din România au nevoie să se diferențieze prin pachetul de beneficii, antreprenorii caută noi canale de comunicare, iar angajații își doresc mai multă flexibilitate și posibilități de alegere în ceea ce privește beneficiile extra-salariale. Up MultiBeneficii răspunde tuturor acestor nevoi și se evidențiază ca fiind cea mai dezirabilă soluție disponibilă”, spune Loredana Vătăvoiu, Director de Marketing Up România.

Sursa – www.romaniajournal.ro

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online