Wizz Air introduce luna aceasta zboruri Iași-Berlin

101

 

Compania ungară low-cost Wizz Air a anunțat joi că va opera o nouă rută de la Iași, un oraș important din estul României, către capitala Germaniei, Berlin. Zborul va fi disponibil începând cu 27 martie, de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

“Suntem extrem de încântați să anunțăm o nouă rută între Iași și Berlin. Cu peisaje frumoase, istorie fascinantă și arhitectură incredibilă, Berlinul oferă ceva pentru fiecare călător”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communication Manager la Wizz Air.

Biletele pot fi rezervate online pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației, la prețuri începând de la 99 RON.

La sfârșitul lunii februarie, transportatorul aerian a anunțat că a decis să suspende toate zborurile sale spre și dinspre capitala Moldovei, Chișinău, începând cu 14 martie, din cauza riscurilor de securitate. În acest context, a mai spus că va crește numărul de zboruri de la Iași, cel mai apropiat aeroport de Chișinău pe care operează compania.

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online