Confederaţia braziliană l-a demis pe Dunga

Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) a anunţat într-un comunicat că a ‘demis comisia tehnică’ a echipei Braziliei, şi deci şi pe selecţionerul Dunga.

Ciclul de muncă început în 2006 şi care a culminat cu eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială din Africa de Sud s-a încheiat, CFB anunţă că licenţiază comisia tehnică a selecţionatei braziliene’, se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial al confederaţiei. ‘Noua comisie tehnică va fi anunţată la sfârşitul lunii iulie’, adaugă comunicatul.

Venit în fruntea echipei în 2006, Dunga, care anunţase iniţial că va părăsi funcţia cum era prevăzut, la încheierea contractului său de 4 ani, nu a exclus duminică o prelungire la conducerea Selecao, eliminată în sferturile de finală ale Mondialului-2010, de Olanda (2-1).

‘Mă voi odihni înainte de a-l întâlni cam peste 2 săptămâni pe preşedintele Ricardo Teixeira, pentru a vorbi’ (de o prelungire), a declarat Dunga la o conferinţă de presă în Brazilia. Se pare că inabilitatea fostului selecţioner, ‘mă odihnesc şi vorbesc când vreau eu cu preşedintele’, a precipitat lucrurile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata