Fals concurs cu premii în autoturisme Logan

 
Societatea Automobile Dacia a anuntat marti (17 martie 2009) ca a depistat o noua tentativa de inselare a populatiei prin folosirea numelui companiei intr -un fals concurs.
Persoanele care au initiat escrocheria au creat un site web, plin de greseli gramaticale, informatii false si link-uri dubioase,  care promite ca ofera masini Dacia Logan in schimbul unei "taxe pentru curierat" de 250-650 euro.
 
„Dacia atrage atentia publicului asupra unei noi inselatorii legate de o falsa promotie , de un fals concurs, la care s-ar câstiga autoturisme Logan prin tragere la sorti a unui numar de zece numere de telefon. Suma ceruta asa-zisilor câstigatori, care ar urma sa fie anuntati printr-un SMS, este de 250 – 650 de euro”, se arata intr-un comunicat al producatorului de autoturisme.
 
Reprezentantii Dacia precizeaza ca societatea nu a organizat si nu organizeaza concursuri de acest gen si fac un apel catre persoanele care primesc mesaje referitoare la astfel de promotii si trageri la sorti sa nu le dea crezare si sa sesizeze autoritatile.
 
„Ca si pâna acum, in situatii similare, Dacia va solicita inceperea urmaririi penale impotriva persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa, pentru savârsirea mai multor infractiuni prevazute de Codul Penal si pedepsite cu inchisoarea, precum inselaciunea si concurenta neloiala fata de Dacia, cu grave consecinte asupra imaginii de marca”, se mai arata in comunicat.
 
 
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata