Fotbal – CM 2010: „Putem să batem pe oricine”, a declarat Tabarez

‘Suntem foarte fericiţi. Avem o echipă care poate învinge pe oricine la această Cupă Mondială’, a declarat selecţionerul Uruguayului, Oscar Tabarez, la finalul meciului cu Africa de Sud (3-0) din Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal 2010, disputat miercuri, 16 iunie, la Pretoria.

‘Le-am spus jucătorilor mei că istoria acestui meci nu a fost scrisă, ci am scris-o acum. Am învins o echipă bună a Africii de Sud. Nimic nu este definitiv, dar eu consider că am făcut un pas important pentru calificare,” a mai spus Tabarez.

”Nu obişnuiesc să vorbesc despre arbitru, însă nu pot să accept că Uruguayul a câştigat graţie acestui arbitru”, a afirmat selecţionerul uruguayan subliniind că ”echipa asta este fantastică şi se bate pentru o ţară întreagă, în special pentru tinerii care nu au văzut niciodată o victorie uruguayană la o Cupă Mondială.

Acum putem să asistăm liniştiţi la meciul dintre Franţa şi Mexic, să tragem concluziile, mai ales că mexicanii sunt următorii noştri adversari’, a adăugat Tabarez.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata