High-Tech Systems&Software (HTSS) a încheiat un parteneriat cu lanțul de Clinici dentare Dr. Leahu pentru eficientizarea sistemului software

1

Începând din toamna acestui an, High-Tech Systems&Software va furniza servicii dedicate de software pentru cele patru Clinici dentare Dr. Leahu din București. Într-o piață în care există peste 1300 de unități stomatologice active,Clinicile dentare Dr. Leahu au înregistrat în anul 2016 o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro şi continuă extinderealanțului de clinici.

„Proiectul pe care îl realizăm pentru Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă o nouă provocare pentru echipa HTSS, fiind o inițiativă complexă, care integrează în mod unitar activitatea medicală de la nivelul întregului lanț de clinici, de la gestiunea stocurilor de medicamente, evidențe financiare, până la asigurarea procesului de comunicare internă şi oferirea unei experiențe unice pacientului prin servicii de callcenter, istoric medical şi plan de tratament”, a declarat Horia Radu, Head of development Medical division HTSS.

DataKlas, soluția de business care urmează să fie adaptată de High-Tech Systems&Software  pentru Clinicile dentare Dr. Leahu, cuprinde atât o zonă dedicată de software cât și servicii de hosting pentru protecția, siguranța şi securitatea datelor, funcționalități disponibile în premieră  într-o clinică stomatologică din România.

Soluțiile DataKlasoferite de HTSS se integreazăcu cele mai noi și revoluționare echipamente și tehnologii existente în piața serviciilor de stomatologie din lume, oferindu-le pacienților servicii integrate și de calitate.

„Pachetul de soluții informatizate creat şi implementat de HTSS oferă lanțului nostru de clinici numeroase beneficii. Calitatea actului medical crește prin accesul rapid la informațiile din baza de date, la antecedentele personale, la comunicarea interdisciplinară, la gestiunea stocurilor.  Softul facilitează comunicarea pe toate palierele, totul pentru o experiență excepțională a pacientului în oricare dintre clinicile noastre. De asemenea, această soluție permite echipei de top management să aibă o imagine de ansamblu asupra tuturor activităților. Apreciem profesionalismul echipei HTSS şi sunt convins că vom continua pe termen lung proiectele începute şi, de ce nu, vom demara altele noi.”, a declarat Dr. Ionuţ Leahu, owner&CEO Clinicile Dr. Leahu.

Obiectivul principal al Clinicilor Dr. Leahu este să ajungă în următorii trei ani pe primul loc în topul companiilor din România specializate în domeniul stomatologic. Serviciile excepționale, aparatura ultra modernă şi pregătirea medicilor sunt elementele care atrag tot mai mulțipacienți în Clinicile Dr. Leahu, determinând extinderea constantă a business-ului, dar și nevoia de a beneficia de date cât mai exacte, ceea ce a dus investiția în zona de IT.

Caracteristicile sistemului software dezvoltat de HTSS:

  • Sistem logistic integrat la nivelul lanțului de clinici dentare ce asigură centralizarea informațiilor privitoare la gestiunea stocului (pe cabinete, pe medic, pe pacient), gestiunea pacientului (activități de callcenter, activități de recepție a pacientului, activități medicale, activități financiare);
  • Nomenclator unic de produse, care asigură evidența clară a stocului pe categorii de produse, evidențierea produselor deteriorate şi termenele de valabilitate.
  • Comandarea produselor medicale direct de la furnizor și asigurarea vizibilității achizițiilor și stocurilor atât la nivelul lanțului, cât și pentru fiecare clinică.
  • Organizarea activității în cabinet – inventar, bonuri de consum, consum de materiale, stabilire necesar consumabile, previzionare necesar produse, avize, facturi, furnizori.
  • Activități de recepție pacient – callcenter, programare, notificare pacient, istoric medical, schemă de tratament.
  • Procese de lucru – mesagerie internă, KPI, raportare, nomenclator medici.

Potrivit celor mai recente studii, la finalul anului 2016, piața stomatologică a ajuns la o cifră de afaceri de aproape un miliard de lei și un profit care depășește 170 de milioane de lei, iar investiția în tehnologie este vitală pentru companiile din orice domeniu.

[1]StudiuCreditinfoRomânia, Piaţaserviciilorstomatologice din România

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata