Judetul Galati, lider la disponibilizari in trimestrul I 2009

 
Firmele "Hidroconstructia", Vega ‘93 Galati, Rolem Brasov si Cominco Bucovina ocupa primele locuri intr-un top al companiilor care vor opera disponibilizari in trimestrul I 2009.
Hidroconstructia anunta un plan de restructurare de 3.300 de persoane din 9.000 de angajati, reprezentantii companiei afirmand ca in constructii, concedierile pe timpul iernii sunt o procedura standard.
 
Asociatia Romana a Antreprenorilor in Constructii  (ARACO) prognozeaza pentru inceputul anului viitor un total de 70.000 de someri in constructii. “Ne asteptam ca numarul disponibilizarilor din constructii, sa atinga un nivel de 15-18% din total. Problemele legate de finantarea proiectelor vor determina firmele de constructii sa isi revizuiasca bugetele chiar de mai multe ori in cursul anului 2009”, a declarat Laurentiu Plosceanu, presedintele ARACO.
 
Ultimele date centralizate rastoarna si topul judetelor unde se vor opera cele mai multe concedieri. Daca, in noiembrie capul de afis il detineau judetele Timis, Iasi, Cluj sau Bucuresti, acum, pe locul 1 se situeaza jud. Galati, unde, dupa primele 3 luni ale anului viitor, vor fi desfiintate 3.500 de slujbe. (standard.ro)
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata