Mâncăruri savuroase şi vinuri de soi la Food & Wine Classic din Aspen, Colorado

Festivalul Food & Wine Classic, ajuns la cea de-a 34-a ediţie, se desfăşoară în perioada 17-19 iunie, în Aspen, Colorado, SUA.

Mâncăruri savuroase şi vinuri de soi, cei mai experimentaţi şi vestiţi bucătari şi producători de vinuri din toată lumea prezenţi cu peste 300 de soiuri de vinuri de lux, demonstraţii de gătit, degustări, seminarii, invitaţi speciali şi nu în ultimul rând multe petreceri alcătuiesc ingredientele festivalului.

În cadrul manifestării, sunt amenajate standuri cu vinuri, atât pentru degustare, cât şi pentru a putea lua acasă din licorile preferate. Similar pentru standurile amenajate cu diverse produse şi preparate realizate de bucătarii sosiţi special cu acest scop. Programul oferă participanţilor cele mai noi tendinţe culinare şi reprezintă, totodată, un prilej pentru schimburi de idei inovatoare între cei implicaţi în industria alimentară.

Evenimentul a devenit deja un festival tradiţional, care, potrivit site-ului oficial www.foodandwine.com, reprezintă un paradis gurmand ce reuneşte cei mai renumiţi experţi culinari, între care Andrew Zimmern, Tyler Florence, Barbara Lynch, Jacques Pépin, Hugh Acheson, Curtis Stone, Marcus Samuelsson, Gail Simmons. Încă de la primele ediţii, festivalul s-a bucurat de prezenţa unor nume grele ale bucătăriei internaţionale, printre care Bobby Flay, Emeril Lagasse şi Mario Batali. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata