Pentru Zidane, „Franţa nu a jucat prea bine”

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane s-a declarat ‘decepţionat pentru Franţa’ după înfrângerea echipei în faţa Mexicului (0-2) în Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal, apreciind că ‘Les Bleus’ nu ‘au jucat prea bine’ în această partidă.

‘Franţa nu a jucat prea bine. Ea a avut un adversar foarte bun, care a făcut un meci foarte bun. Echipa Mexicului a fost superioară Franţei, în special din punct de vedere fizic’, a declarat fosta vedetă a reprezentativei ‘Cocoşului Galic’ într-un interviu acordat postului de televiziune mexican Televisa.

‘Sunt decepţionat pentru Franţa, întrucât echipa nu a avut nicio ocazie să înscrie. În seara asta, cel mai bun a câştigat’, a adăugat fostul campion mondial din 1998.

Zidane a criticat, de asemenea, alegerea selecţionerului francez Raymond Domenech de a-l lăsa pe Yoann Gourcuff pe banca de rezerve la acest meci împotriva Mexicului.

Fostul căpitan al naţionalei Franţei l-a felicitat în faţa camerelor de televiziune pe selecţionerul Mexicului, Javier Aguirre: ‘Bravo pentru acest meci, pentru jocul pe care l-aţi făcut şi vă urez mult noroc pe mai departe’.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata