Proiectul „Pierdut în economie”: practică şi premii în euro pentru studenţii economişti

Comunicat de presă
 
Într-o perioadă grav afectată de criza economică, Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest Timişoara (OSUT) şi Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor (FEAA) au creat medicamentul cel mai bun: “Pierdut în economie”, primul proiect destinat studenţilor economişti ,cu administrare anuală, fără efecte secundare, ce va avea loc în Timişoara între 2-12 aprilie.
 
Acest proiect îşi propune să rezolve lipsa legăturii între teorie şi practică de care suferă adesea studenţii de la  facultăţile de profil economic.
În acest sens, vreme de 10 zile, participanţii au ocazia să înveţe non-formal cum să facă faţă realităţii economice actuale, folosindu-şi cunoştinţele dobândite atât pe băncile facultăţii, cât şi în cadrul conferinţelor organizate special pentru ei.
 
Prima parte a proiectului, intitulată sugestiv Pune punctul pe E! constă într-o serie de dezbateri libere între actualii economişti de succes şi studenţi în amfiteatrele Universitatăţii de Vest din Timişoara.
 
Partea practică a acestui proiect constă în secţiunea ZOOMzăi în economie. Viitorii economişti, studenţi fie în anul II, fie în anul III la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor din Timişoara sunt invitaţi să participe la concursurile de proiecte de  finanţare prin fonduri europene sau cel de de strategie de rebranding a unei zone turistice ce vor avea loc la FEAA.
 
Pe lângă pachetul de premii în euro oferite, internship-ul le va oferi studenţilor posibilitatea dezvoltării abilităţilor manageriale, financiare, de marketing sau economice în general, plus o sansă de a se afla faţă în faţă cu realităţile economice, închise de obicei în spatele porţiilor marilor companii.
Studenţii interesati se pot înscrie direct pe site, accesând www.osut.ro/pierdut-in-economie până în data de 1 aprilie 2009.
 
Contact
Departament Relaţii Publice
Gabriela Ianculescu, tel: 0726 – 544702
E-mail: gabriela_ianculescu2002@yahoo.com
 
 
 
Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    Foarte tare. In sfarsit un proiect si pentru studentii de la FEAA!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata