Rooney are o problemă „în cap”, crede Capello

Prestaţia mediocră a lui Wayne Rooney la Mondialul-2010 de fotbal nu se explică în niciun fel printr-o accidentare, problema lui fiind „în cap”, a apreciat selecţionerul Angliei, Fabio Capello.

‘Wayne este un bun jucător, periculos pentru adversar, prin mişcarea lui şi prin toate calităţile pe care le are. El a pierdut multe baloane şi a ratat multe pase (contra Algeriei), dar rămâne un jucător important’, spune Capello.

‘El este evident în formă, se antrenează la fel de mult ca restul echipei. Problema este în cap, ştiu’, a apreciat italianul, din ce în ce mai criticat de presa britanică, dar şi în propriul vestiar.

‘De acum, ar trebui să jucăm după cum ne antrenăm. La antrenament, jocul nostru de pase este foarte bun’, a afirmat Capello, care vrea ‘să vadă combativitate’ împotriva Sloveniei miercuri, în meci crucial pentru calificarea în optimile de finală’.

Jucătorii au în mintea lor frica de Cupa Mondială. Este incredibil. La antrenament, sunt bun, dar, pe teren, nu mai sunt aceeaşi jucători’, potrivit lui Capello.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata