Selecţionerul Mexicului: „echipa care deschidea scorul urma să câştige”

După victoria cu Franţa, 2-0 în Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal 2010, selecţionerul Mexicului, Javier Aguirre, a afirmat că „echipa care deschidea scorul urma să câştige”, informează AFP.

‘A fost un meci foarte echilibrat, în care echipa care deschidea scorul urma să câştige. Am obţinut o victorie foarte dificilă, foarte complicată. Francezii ne-au presat de la începutul meciului şi prima repriză a fost foarte complicată pentru noi. După pauză a fost mai uşor. Suntem împreună de trei luni, echipa este rodată.

Cu potenţialul nostru ofensiv, încercăm mereu să ne destabilizăm adversarul. Mai avem de jucat 90 de minute, contra Uruguayului, ca să ne atingem primul nostru obiectiv, calificarea în optimile de finală’, a spus Aguirre.

Uruguayul conduce în Grupa A, cu 4 puncte din 2 partide (golaveraj 3-0), urmată de Mexic, 4 puncte (golaveraj 3-1), Franţa 1 pct (golaveraj 0-2), Africa de Sud 1 pct (golaveraj 1-4).

Pe 22 iunie sunt programate partidele Mexic – Uruguay, la Rustenburg (17h00) şi Franţa – Africa de Sud, la Bloemfontein (17h00).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata