Spania este favorita lui Miodrag Belodedici

Miodrag Belodedici, directorul tehnic al loturilor naţionale de juniori, din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a declarat miercuri, 30 iunie, că favorita sa la câştigarea titlului suprem, în actuala ediţie a Cupei Mondiale de fotbal, din Africa de Sud, este naţionala Spaniei.

”Eu personal sunt cu Spania, dar în această fază a sferturilor de finală de la Cupa Mondială de fotbal, sunt 3-4 favorite la câştigarea titlului. Sunt Brazilia, apoi Argentina care este o forţă şi naţionala din Olanda care arată un fotbal bun”, a declarat Miodrag Belodedici.

În legătură cu evoluţia naţionalei franceze, viitoarea adversară a României în preliminariile viitoarei ediţii a Campionatului European, Belodedici a mai spus: ”Franţa a fost zero la aceste Campionate Mondiale. Este adevărat, că după ce soseşte un antrenor nou, echipele se motivează suplimentar. Noul tehnician mai schimbă un câţiva jucători, apoi el aduce o nouă determinare în joc”.

În privinţa numeroaselor erori de arbitraj, în special a evenimentelor controversate legate de faze când balonul este lângă linia porţilor, Miodrag Belodedici a mai spus: ”Personal am participat la câteva reuniuni organizate de UEFA pe această temă.

Ei nu sunt adepţii utilizării înregistrărilor video, ci pledează şi chiar s-a experimentat sistemul cu mai mulţi arbitri, adică doi asistenţi suplimentari, în spatele porţilor, pentru a vedea mai bine ce anume se întâmplă acolo. Pe de altă parte, arbitri trebuie să fie mult mai atenţi la fazele de joc”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata