Turcu: „Vreau să aduc o fabrică de case ieftine din Israel”

 
„Acum am fost în Israel, vreau să aduc o fabrică de case ieftine, pentru locuinţe sociale, unde am înţeles că vor fi alocaţi bani de la buget. Vor fi preţuri de cumpărare de 500-600 de euro/mp. Primăriile sunt potenţiali cumpărători, ele le vor da mai departe către cei nevoiaşi", a declarat omul de afaceri Vasile Turcu, proprietarul grupului de firme Romconstruct si actionar al clubului Dinamo, într-un interviu realizat de Imopedia.
 
"Am deja business-ul, îl pun în mişcare. Cam în două luni de zile încep în jur de 6.500 de locuinţe, în zona Republica", a adaugat Vasile Turcu, recunoscand totodata ca nu a fost inspirat in deciziile referitoare la vanzarea terenurilor pe care le detine. "Mie îmi pare rău că nu am vândut, acum am rămas cu 16.000 mp chiar la Casa Radio, iar pe Plevnei am avut 4500 şi am rămas cu el".
 
Cu toate acestea, omul de afaceri are motive de consolare: "Spre norocul meu, ouăle le-am pus sub mai multe cloşti. Sunt implicat în mai multe afaceri, nu numai în cea imobiliară. Partea imobiliară, din tot grupul de firme reprezenta doar 10-12%".
 
 
Citește și
1 Comentariu
  1. stefan spune

    Prea multe tzatze sa-u aciuit prin birourile statului si prea multi tzurlani se scarpina la…..pe banii publici in schimb ce altii la tara chiar muncesc .Afara cu ei ,sa plece inapoi de unde au venit caci tara asta e plina de asemenea capusi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata