Carrefour România extinde secțiunea de produse electro-IT a platformei BRINGO în Constanța și Iași

Carrefour România actualizează constant opțiunile de cumpărare a clienților săi. Astfel, consumatorii din Constanța și Iași vor putea să adauge în coșul de cumpărături din platforma BRINGO și articole din secțiunea de electro-IT. Până în prezent, gama de produse era disponibilă pentru clienții din București și zonele limitrofe. Produs 100% românesc, BRINGO este o aplicație digitală prin intermediul căreia utilizatorii pot comanda, de pe smartphone și tabletă, peste 50.000 de produse de la o gamă vastă de magazine, inclusiv Carrefour.

Extinderea serviciului facilitează accesul locuitorilor din Constața și Iași la o gamă diversificată de produse și la multiplele avantaje ale aplicației, precum timp de livrare de 180 de minute, modalități de plată flexibile (cash sau cu cardul la livrare), de o perioadă de retur de 14 zile și de un program zilnic pentru această categorie de produse, de la 12:00 la 20:00.

„Ne-am concentrat eforturile pentru dezvoltarea platformei BRINGO și ne bucurăm să anunțăm că începând de astăzi, constănțenii și ieșenii au posibilitatea de a ajunge rapid la produsele electronice, electrocasnice, IT și telecom ale Carrefour de oriunde s-ar afla. Feedback-ul primit zilnic din partea clienților ne dă încredere că suntem în direcția bună în acest proces de dezvoltare. Mai mult, am creat un concept unic pentru piața autohtonă: livrarea de produse electro-IT în doar 3 ore, serviciu disponibil în 3 orașe din România, la prețurile din hipermarketurile Carrefour. Acest proiect susține strategia companiei: inovație, accesibilitate și confort pentru clienții noștri.” spune Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare și IT Carrefour România.

Aplicația BRINGO se bucură de un real succes pe piața din România, reușind să ofere o experiență autentică de „Personal Shopper”, prin comunicare directă și în timp real cu clientul final: gestionarea rapidă a comenzilor, timp de livrare de doar 90 de minute pentru produsele alimentare și 180 de minute pentru produsele Electro-IT.

Prin intermediul platformei Bringo Delivery, disponibilă în App Store și Google Play, cumpărătorii pot achiziționa peste 50.000 de produse de larg consum, la preț de hipermarket, de la Carrefour și celelalte magazinele din această platformă, zilnic, de la 09:00 la 21:00, cu livrare în doar 90 de minute. Până în prezent, sunt disponibile 30 de brand-uri, precum hipermarket-uri, supermarket-uri, florării, magazine de nișă, magazine de jucării, magazine pentru animale de companie, cofetării și farmacii. Gama de produse este în continuă dezvoltare, iar prețurile sunt actualizate zilnic, astfel încât clientul să le achiziționeze la preț din hipermarket, economisind timpul pe care l-ar fi petrecut la cumpărături.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata