Masa rotundă – Parteneriatul european pentru Inteligența Artificială

25

Luni, 18 noiembrie 2018, ora 10:00 va avea loc în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, masa rotundă Parteneriatul european pentru Inteligența Artificială. În cadrul acestei întâlniri va fi prezentat Parteneriatul Strategic în domeniu Inteligenței Artificale elaborat de cele două organizații europene reprezentative în acest domeniu: euRobotics – rețeaua europeană de robotică civilă și Big Data Value Association (BVDA).

Evenimentul are loc în cadrul Săptămânii Europene a Roboticii și în contextul consultărilor finale cu privire la acest document. Documentul prezentat va sta la baza direcțiilor prioritare identificate de Comisia Europeană pentru următoarea perioadă bugetară 2020 – 2024, de aceea credem că este important ca factorii decizionali și posibilii beneficiari din România să fie la curent cu conținutul acestuia și, de asemenea, să facă sugestii de îmbunătățire.

Această întâlnire reprezintă un bun prilej de a discuta atât despre subiectul legat de Inteligență Artificială inclus în Programul de Guvernare al noului Guvern, prin intermediul domnul Pavel Popescu, PNL, cât și de a cunoaște câtiva dintre actorii din România activi în acest domeniu și de a stabili un cadru de comunicare viitoare.

Masa rotundă va fi moderată de Victor Negrescu, Pro-Rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, iar Parteneriatul privind Inteligența Artificială va fi prezentat de doamna Ana-Maria Stancu, membră in Board-ul euRobotics.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News