Serviciile Facebook au căzut, utilizatorii nu le-au putut folosi

Platformele Facebook Inc, inclusiv WhatsApp, Messenger și Instagram, au căzut vineri pentru mii de utilizatori, potrivit site-ului de urmărire a întreruperii Downdetector.com.

Facebook nu a răspuns imediat la o cerere de comentariu.

Downdetector a arătat că au existat aproximativ 1 milion de persoane care au raportat probleme cu Instagram, în timp ce aproape 20.000 de utilizatori au postat despre probleme cu WhatsApp.

Downdetector urmărește întreruperile prin colectarea rapoartelor de stare dintr-o serie de surse, inclusiv erori trimise de utilizator pe platforma sa. Întreruperile ar putea afecta un număr mai mare de utilizatori.

Și website-ul Microsoft a fost întrerupt, în aceeași perioadă de timp.

UPDATE

Facebook Inc a declarat vineri că serviciile sale au fost afectate de o serie de probleme, după ce aproape un milion de oameni din întreaga lume au raportat probleme cu aplicația sa de partajare a fotografiilor Instagram.

„Mai multe echipe lucrează la asta (la întrerupere) și vă vom actualiza când vom putea”, a declarat Facebook într-un mesaj pe Twitter.

Mai mulți utilizatori au mers pe Twitter pentru a se plânge de întrerupere, folosind haștagul #whatsappoutage în multe țări, inclusiv India.

Sursa: Reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata