Vă doriți huse și folii de protecție de calitate pentru Iphone? Intrați pe Itelmobile.ro!

Anul acesta Apple a lansat trei noi modele mult așteptate, două dintre ele sunt evoluția naturală a lui iPhone X. Așa după cum s-a vehiculat se numesc iPhone XS și iPhone XS Max. Numele S este dat modelelor intermediare în cazul cărora schimbările în ceea ce designul nu sunt semnificative dar au noi funcții, uneori noi culori și caracteristici interne mai bune.

V-ați dorit foarte mult un astfel de telefon inteligent și în sfârșit ați intrat în posesia lui? Perfect. Ați făcut o alegere foarte bună având în vedere caracteristicile interesante. Dacă vă doriți să vă protejați iPhone-ul cu husă și folie de protecție de cea mai bună calitate, vă recomandăm să intrați în magazinul online Itelmobile.ro. De ce?

Fiindcă în acest magazin online veți găsi una din cele mai variate game de accesorii GSM de pe piață. În plus, echipa acestui magazin își dorește să ofere clienților produse de cea mai bună calitate și la un preț cât mai accesibil lor.

Din acest motiv, selectează marfa pe care o importă direct din China, Polonia, Korea și UK, pentru a aduce cele mai noi și interesante accesorii pentru diverse telefoane mobile. Accesoriile GSM comercializate în acest magazin au preț real, potrivit pentru buzunarul oricărui cumpărător final.

Prin urmare, vă recomandăm să intrați în magazin și să căutați produsele dorite, fiindcă odată achiziționate și folosite vă veți da seama că este cea mai bună decizie pe care ați luat-o pentru protejarea corespunzătoare a iPhone-ului vostru. Iată ce huse și folii de protecție pentru iPhone XS și XS Max sau XR puteți achiziționa din acest magazin online.

Husa Spate Guess IPhone X /XS Rose Gold GUHCPXTR4GRG

Aceasta husă este una premium, materialul din care este fabricată este silicon de foarte bună calitate, protejând telefonul spate și laterale împotriva șocurilor și a zgârieturilor. Husa este perfect realizată pentru a se potrivi device-ului vostru.

Permite accesul la porturile de încărcare și butoane foarte ușor datorită decupajelor perfect realizate pentru modelul acesta de telefon.  Design său este ergonomic.

Husă Originală Premium Karl Lagerfeld IPhone X/XS Negru Iconic Karl Embossed

Dacă vreți să vă protejați iPhone-ul cu o husă din colecția unui designer de renume mondial, atunci vă recomandăm acest model special creat pentru iPhone X/XS.

Husa  se referă la Choupette-ul Lagerfeld. Se distinge prin grafică interesantă, plină de umor, care include și un portret al artistului însuși.

Aspectul expresiv al husei  va sublinia stilul vostru. de zi cu zi, unic. Este realizată din piele ecologică, oferă protecție spate și laterale și este tip carcasă.

Folie Sticlă Securizată Premium 5d Mr. Monkey Strong Hd IPhone Xs Full Cover Negru

Folia prezintă adeziv pe toată suprafața ecranului, nu lasă urme la montaj, se montează foarte ușor și dispune de o rezistență de 9H.  Oferă cea mai bună protecție pentru telefonul tău iphone Xs Max. Datorită adezivului de pe toată suprafața ecranului, inclusiv la cameră, nu intră praf sub ea.

Husa Premium Spigen Hybrid 360 IPhone XS Max Cu Folie Sticla Black

Aceasta husă oferă protecție la 360 grade, având inclusă și folie de sticlă full cover marca Spigen. Datorită materialelor de înaltă calitate din care este confecționată vă va proteja foarte bine iPhone-ul împotriva șocurilor.

De asemenea, oferă un aspect plăcut telefonului și permite accesul la porturile de încărcare și butoane cu ușurință întrucât dispune de decupaje perfect realizate pentru modelul acesta de telefon.

Pachetul conține husă, folie de sticlă full cover originală Spigen, șervețele umede cu alcool, material din microfibră și stickere pentru îndepărtarea prafului.

Husă Originală Premium Spigen Wallet Tip Carte IPhone XS Max Negru

Această husă permite încărcare wireless Qi și este confecționată dintr-un material de cea mai bună calitate.

Se închide magnetic, este prevăzută cu suport pentru carduri și bani în interior. Este confecționată astfel încât să puteți vorbi la telefon cu ea închisă.

O puteți folosi pe post de stand pentru birou pentru a urmări conținut video. Materialul din care este confecționată este piele ecologică rezistentă în timp.

Husă Originală Premium Karl Lagerfeld IPhone XR Negru Karl și Choupette

Husa este special concepută pentru iphone XR și face parte din nouă colecție sofisticată de carcase protectoare „Karl & Choupette” dezvoltate de Karl Lagerfeld.

Are o grafică interesantă, plină de umor și include chiar și un portret al artistului însuși. Dacă vreți să vă scoateți în evidență stilul unic, această husă este perfectă.

Folie Premium Blue Star IPhone Xr , Transparenta, Duritate 9h

Folia de sticlă securizată de 0,3mm grosime are adeziv pe toată suprafața foliei, duritate 9H. Este marca Blue Star fabricată în Polonia.

În pachet veți găsi și un kit complet de instalare cu șervețele umede, uscate  inclusiv sticker de praf

Acestea sunt doar câteva dintre accesoriile potrivite pentru iPhone XS sau XS Max și XR. Intrând pe site veți descoperi mult mai multe modele potrivite. Din acest motiv, vă recomandăm să explorați lumea accesoriilor GSM de cea mai bună calitate și să alegeți produsele care vă plac cel mai mult.

Cumpărături cu spor vă dorim!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata