Vești grozave pentru pasionații de jocuri video! TCL lansează în 2022 prima serie Mini LED TV de 144Hz

7

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial a anunțat, în premieră, la CES 2022, lansarea primei serii Mini LED TV de 144Hz.

Această primă generație de ecrane TV de la TCL de 144Hz oferă o experiență de gaming intuitivă și captivantă pentru fanii jocurilor video, facilitând o viteză de reacție crescută, imagini mai clare și un mod de joc mai fluid. Prin acest nou pas inovator, TCL revoluționează piața și universul TV, aducând în prim-plan un sistem performant, caracterizat de ultra rapiditate și capacități deosebite de redare a cadrelor, care fac ca rularea, execuția și timpul de răspuns al celor mai recente jocuri să fie o plăcere.

Cele mai noi console de pe piață oferă un număr tot mai mare de jocuri video care se joacă la 120 FPS (cadre pe secundă). De aceea, în ultimul timp, foarte multe branduri au optimizat multe jocuri mai vechi, dar foarte populare, astfel încât acestea să poată fi jucate și la 120 FPS.

Televizoarele TCL Mini LED cu o rată de reîmprospătare de până la 144 Hz vor oferi jucătorilor un avantaj esențial, în special pentru jocurile multiplayer, care sunt, de altfel, și foarte competitive. Astfel, pentru un gamer profesionist, fiecare reacție este crucială pentru obținerea victoriei în fața inamicilor, iar precizia și claritatea imaginilor sunt esențiale. În același timp, un jucător ocazional va fi cu siguranță impresionat de capacitatea de răspuns și redare a ecranelor pe care rulează jocul.

În spatele acestor rezultate deosebite se află tehnologia de top a TCL, Mini LED, care ridică ștacheta standardelor vizuale în universul de gaming, precum și pentru filme, seriale, documentare și alte tipuri de conținut care implică redarea unor cadre bogate în scene de acțiune.

Cu peste 1000 de zone locale de reglare a luminii, televizoarele 2022 TCL Mini LED oferă performanțe uimitoare de luminozitate, obținându-se un contrast fascinant și dezvăluind și mai multe detalii pentru o experiență de vizionare cu adevărat captivantă.

Prin acest pas îndrăzneț de a integra o rată de refresh de 144Hz pentru modelele premium ale seriei Mini LED 2022, TCL își reconfirmă angajamentul față de dezvoltarea tehnologiei Mini LED, arătând că este complet dedicat investiției în astfel de televizoare care urmăresc să trezească cu adevărat entuziasmul consumatorilor.

TCL și-a propus să rămână jucătorul de top în sectorul Mini LED TV în anii următori, impunând standarde de producție din ce în ce mai ridicate, sprijinind, în același timp, eficiența energetică și performanța premium a imaginilor.

Mai multe detalii despre televizoarele Mini LED 2022 de la TCL vor fi dezvăluite în acest trimestru, așa că rămâneți aproape.

Urmăriți ultimele noutăți despre TCL și pe canalele de social media, prin intermediul hashtag-urilor dedicate #TCLInspireGreatness, #TCL_MiniLED și #CES2022.

Twitter: @TCL_TV_Global

Facebook: @TCLElectronicsGlobal

Instagram: @tclelectronics

YouTube: @TCL Electronics

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV în toată lumea. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Contact Media:

TCL Global

Siyang Wang /Mason Zhong

+86 755 33311656

pr@tcl.com

TCL Europe                                                    

eupr@tcl.com

tclpress@havas.com

https://www.tcl.com/eu/en.html

TCL România:

Ioana Preoțescu

Tel: +40 772 161 035

Email: ioana.preotescu@bright-kite.ro

Facebook: TCL Europe – The Creative Life / Twitter: @TCL_Europe / Instagram: tcl_europe / YouTube: TCLeuropemovies

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata