Campanie Blue Air: Două bilete la preț de unul

Operatorul aerian Blue Air a anunțat derularea unei campanii în următoarele două zile (19-20 ianuarie 2021), campanie promoțională denumită ”Valentine Sale”, prin care pot fi cumpărate două bilete de avion la preț de unul.

„Pentru toţi cei care iubesc zborul şi călătoriile şi pentru toţi îndrăgostiţii care se pregătesc să sărbătorească ‘Ziua Îndrăgostiţilor’, Blue Air desfăşoară în perioada 19 – 20 ianuarie campania Valentine Sale: 2 bilete la preţ de 1. Pe parcursul desfăşurării campaniei, clienţii Blue Air se bucură de oferta 2 la preţ de 1, la fiecare bilet de avion achiziţionat primind încă un bilet gratuit. În plus, pasagerii se bucură de flexibilitate, oferta incluzând posibilitatea modificării datelor de zbor, în cazul în care intervin schimbări neprevăzute ale planurilor de călătorie”, informează compania aeriană într-un comunicat transmis marți.

Conform sursei citate, campania este valabilă pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021.

Rezervările efectuate includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o singură dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească din punctul de vedere al numărului de pasageri transportați, având o abordare centrată pe nevoile pasagerilor și un model de business Utra- Low- Cost (ULC).

Compania operează avioane tip Boeing 737, iar în cei 15 ani de activitate a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat mai mult de 340 de milioane de kilometri.

Blue Air este certificată Operational Safety Audit (IOSA) de către Asociația de transport aerian internațional (Internaţional Air Transport Association- IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa: Agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata