Se inchide una dintre cele mai mari platforme de rezervari turistice

Amoma, a treia cea mai mare platforma de rezervari turistice online la nivel mondial, a anuntat, pe site-ul oficial, ca isi opreste activitatea si reclama conditiile de concurenta din piata. Amoma oferea servicii de inchirieri camere de hotel si in Romania.

„Entitatile care pretind ca actioneaza drept ‘comparatori de preturi’ sunt, de fapt, agentii media care redirectioneaza consumatorii catre entitati precum a noastra, contra unui cost pe click. Aceste agentii media sunt uneori detinute de companii care opereaza in acelasi segment ca noi, ceea ce are un impact negativ asupra liberei concurente.

In prezent, acestea se afla intr-o pozitie dominanta pe piata si credem ca acest lucru este in detrimentul consumatorilor finali. (…) Aceste entitati impun in mod unilateral conditii financiare nesustenabile pentru noi, deoarece noi lucram in beneficiul clientilor nostri, si nu in beneficiul acestor agentii media”, se arata in anuntul publicat pe site-ul oficial, potrivit ziare.com.

Clientii care au apucat sa isi faca rezervari prin intermediul Amoma trebuie sa contacteze hotelurile la care si-au facut rezervare.

Amoma are sediul central in Geneva, Elvetia, iar in 2017, compania a deschis un birou si in Bucuresti. In 2018, sucursala din Romania avea 295 de angajati, o cifra de afaceri neta de 52.225.836 de lei si un profit net de 3.837.520 de lei.

sursa wall-street.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata