Ponta: Sunt colegi care spun că trebuie să ne despărţim şi de Sebastian Ghiţă

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, 28 noiembrie, că nu este de acord cu afirmațiile deputatului PSD Sebastian Ghiță potrivit cărora Ion Iliescu ar trebui să se retragă și a susținut că sunt mulți membri PSD care spun că și Sebastian Ghiță ar trebui să plece din partid.

‘Cred că a greșit (referitor la Ion Iliescu — n.r.) și cred că Sebastian Ghiță trebuie să înțeleagă că o organizație merge după alte reguli, nu doar după regula grupului singuratic. Inclusiv în ceea ce îl privește pe el, sunt foarte mulți colegi care spun ‘poate trebuie să ne despărțim și de Sebastian Ghiță, dacă nu înțelege ce înseamnă proiectul nostru îi mulțumim, ești colegul nostru, ai fost alături de noi, dar ne despărțim’. (..) Dacă se integrează într-o echipă, da, e promițător. Dacă de fiecare dată o ia înaintea plutonului, la un moment dat va pierde echipa’, a spus Ponta la DC News.

Ponta a admis că este prieten cu Sebastian Ghiță, dar că nu este de acord ‘cu modul în care el face anumite lucruri pe scena publică’.

„Mai e un lucru: faptul că orice spune Sebi Ghiță se consideră că am spus eu. Eu n-am știut ce o să spună aseară la RTV, dar nici nu m-apuc să spun acum: mă dezic, mă delimitez…Relația personală e relație personală, proiectul politic însă e altceva și, în măsura în care el nu se simte în această echipă, atunci sigur ne vom despărți”, a mai precizat premierul. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata