Suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a fost aprobată

Membrii comisiilor reunite de buget-finanţe au aprobat, sâmbătă (9 ianuarie 2010), o serie de amendamente la bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, suplimentându-l cu peste două miliarde lei.

Pentru sprijinirea producătorilor agricoli s-a aprobat suma de 2,1 miliarde lei, pentru începerea lucrărilor la centrele zonale APIA – 60 milioane lei, iar alte amendamente au permis realocarea unor resurse în cadrul bugetului existent. „Ministerul Agriculturii poate funcţiona în cadrul bugetului propus, iar suplimentarea votată, care nu este asumată de minister, dezechilibrează bugetul general al statului”, a declarat ministrul de resort, Mihail Dumitru.

El a subliniat că este dreptul suveran al parlamentarilor de a decide într-un sens sau altul, iar plenul Parlamentului, la votul final asupra bugetului consolidat al statului, va decide dacă propunerea de suplimentare este sustenabilă, din moment ce, în cadrul dezbaterilor, nu au putut fi indicate resursele financiare. Potrivit proiectului Legii bugetului de stat pentru anul 2010, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale va primi 9,1 miliarde lei.

Citește și
1 Comentariu
  1. NASTASA CONSTANTIN ! spune

    nu stiu daca am numerit acest comentariu pe acest site…….dar cer e ca am impresea ca traim in tara nimanui deoarece sunt cetateanul comunei mogosesti iasi am depus nenumarate cereri la primaria mogosesti iasi in ideia cat si speranta sa mi se elibereze titlul de proprietar de la revolutie pana in ziua de azi si degeaba !sa masurat de cel putin 10 ori acel teren nu mi sa dat un bon sau sa zic un proces verbal de constatare apoi mai mult de atat pe acest teren sia facut casa un cetatean care e neam cu acest primar stafan maftei! apoi doamnei inginere i sa dat diferite cadouri ij speranta sa se urgenteze pr deoarece mam saturat de 20 de ani zicandumise : ba ca e pamantul ud, ba ca sa vin cealalta saptamana, ba ca sunt pr mult mai urgente, apoi am mers in audienta si in iasi dar tot degeaba !ce e de facut domnilor conducatori?!nu se mai poate ! deja sa intrecut orce masura toleranta!va multumesc pt intelegere ! cu respect nastasa constantin !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata