Alege o firmă de curățenie birouri capabilă să ofere un mediu de lucru curat și sănătos!

20

Curățenia și productivitatea la locul de muncă sunt două aspecte care aparent nu au legătură, însă sunt strâns legate, deoarece curățenia facilitează un mediu de lucru adecvat pentru angajați.

Este esențial să fie păstrat un mediu mereu curat și proaspăt, iar pentru a realiza acest fapt este necesară colaborarea cu o firma curatenie birouri profesională.

Atunci când se dorește externalizarea serviciilor de curățenie birouri, poți conta pe serviciile complete oferite de echipa Clean Solution. Beneficiezi de o ofertă diversificată de soluții, special concepute pentru o curățenie impecabilă în fiecare zi de lucru. Alegi pachete de curățenie spații de birou conform cerințelor și preferințelor companiei.

Accesează servicii complete și diversificate de curățenie birouri!

O firmă profesională de curățenie pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de servicii, oferite la prețuri avantajoase. Fiecare companie, mai mică sau mai mare are nevoile sale de curățenie, în funcție de spațiul de care dispune, de numărul de angajați sau buget. Sunt oferite pachete de servicii pentru curățenie cu frecvență zilnică, la 2 zile pe săptămână sau cu frecvență săptămânală.

Firma de curățenie Clean Solution din București oferă numeroase servicii de curățenie ce pot fi adaptate diferitelor spații de birouri. Printre aceste servicii se numără:

 • Spălare și ștergere geamuri
 • Spălare pardoseală și mochete
 • Înlăturarea prafului de pe mobilierul de birou
 • Curățarea echipamentelor informatice
 • Curățenie grupuri sanitare
 • Reumplerea cu necesarul zilnic de consumabile pentru toaletă
 • Ștergerea și aspirarea scaunelor sau fotoliilor
 • Golire coșuri de gunoi și înlocuire saci menajeri

Aceste servicii sunt realizate de către personal calificat, instruit și dotat cu cele mai noi echipamente și ustensile pentru a garanta o curățenie temeinică. Echipa de curățenie este pregătită să curețe și să împrospăteze eficient toate tipurile de spații de birou. Acest serviciu de curățenie poate fi bineînțeles realizat în afara orelor de program ale angajaților, astfel încât aceștia să lucreze într-un mediu proaspăt și curat în fiecare zi.

Profită de avantajele colaborării cu o firmă de curățenie cu experiență!

Chiar dacă spațiul de birouri este mic sau are suprafață mare, o echipă specializată în curățenie transformă în scurt timp spațiul de lucru într-unul imaculat, ce contribuie discret la productivitatea și buna dispoziție a angajaților. În plus, compania va lasă o impresie bună asupra clienților sau partenerilor care folosesc sălile de conferințe sau alte spații de întruniri.

Specialiștii în curățenie utilizează metode de curățare testate și eficiente, iar produsele de curățenie sunt sigure pentru om și mediul ambiant. Suma acestor metode și soluții poate fi implementată pentru a asigura curățenia în mai multe incinte de la locul de muncă, precum: birourile, holurile, sălile de conferințe, sălile de mese sau grupurile sanitare. Colaborarea cu profesioniști în curățenie înseamnă servicii de calitate ce respectă ultimele norme de siguranță și de calitate din domeniu. Iată principalele avantaje oferite de echipa cleansolution.ro:

 • Eficiență
 • Calitate
 • Adaptabilitate
 • Seriozitate
 • Responsabilitate

Cu ajutorul unor tehnici de curățare adaptate fiecărui tip de spațiu sunt garantate rezultate de calitate într-un timp scurt. Personalul este pregătit în permanență pentru a utiliza în mod optim echipamentele din dotare și pentru a aplica în mod eficient produsele. Echipa este formată din oameni dedicați, muncitori și atenți la cererile clienților. Înainte de începerea colaborării se evaluează spațiul de curățat pentru a identifica serviciile potrivite.

Cu ajutorul serviciilor oferite de o firmă de curățenie profesională se asigură un spațiu de birouri curat și o atmosferă de lucru productivă. Sunt eliminate rapid praful, murdăria, mirosurile neplăcute și sunt create condițiile pentru un mediu de lucru sănătos. Apelează la servicii de curatenie birouri ce răspund nevoilor tale!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata