Maramureş: Investiţie autohtonă de 10 milioane euro în epurarea apelor

Cel mai mare complex tehnologic din Transilvania în domeniul epurării apelor a fost inaugurat vineri, 14 mai, în oraşul maramureşan Tăuţii Măgherăuş.

Construit pe o suprafaţă de 30 de mii de metri pătraţi, complexul oferă posibilitatea ca produsele destinate tratării şi epurării apei să fie proiectate în cele mai moderne condiţii din ţară, specifice normele europene în domeniu. Proiectul a fost dezvoltat integral printr-o investiţie românească, oferind posibilitatea creării de produse la standarde europene.

Complexul tehnologic ADISS este o investiţie de peste 10 milioane de euro, care cuprinde 1.400 mp – birouri şi săli de prezentare a produselor, 8.200 mp – spaţiu pentru producţie, 400 mp – spaţiu pentru training, în total 30.000 de mp, inclusiv platforma de depozitare.

”Este o bijuterie în salba de unităţi economice din oraş şi o investiţie care va aduce multe beneficii acestei zone. Este o valoare de peste trei milioane de euro şi au fost create 200 de noi locuri de muncă. Este o investiţie în premieră pentru nord-vestul ţării, fiind un complex ce va produce componente de mediu, pentru apă şi canal.

Nu a fost uşor să finalizăm această investiţie, dar, în cele din urmă, am ajuns şi la inaugurarea acestui complex, unul dintre cele mai moderne din această parte a României”, a declarat primarul oraşului Tăuţii Măgherăuş, Anton Ardelean.

Compania ADISS a luat naştere în anul 1992 şi activează în domeniile proiectare, tehnologie şi detail engineering, producţie, livrare de echipamente, montaj şi service. ADISS este furnizor general de studii tehnice, inginerie, proiectare, servicii de consultanţă şi asistenţă tehnică, domeniul de activitate fiind producţia şi service-ul de echipamente şi utilaje pentru tratarea şi epurarea apelor uzate, menajere şi industriale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata