5 propuneri pentru o excursie la lac

28

Sărbătorile reprezintă timpul în cre ne odihnim în locurile care ne plac cel mai mult: la munte, la malul mării sau la lac. În timp ce stilizațiile montane nu ridică nicio îndoială specială, deoarece caracteristica lor de bază este de a asigura confortul și siguranța pe traseu, nu același lucru se poate spune despre îmbrăcămintea pentru excursiile la lac. La urma urmei, aici te poți concentra nu numai pe confort, ci poți crea și stilizații originale! Îți sugerăm cinci seturi care cu siguranță vor atrage atenția altor turiști.

Romantic și stilat

Pentru a arăta romantic, dar în același timp elegant, merită să alegi seturi verificate. O rochie în modele florale la modă din acest an, combinată cu sandale cu toc, va fi o propunere perfectă atât pentru zi, cât și pentru o seară în oraș. Un avantaj suplimentar al acestei combinații este confortul extraordinar în timpul mersului pe plajă: dacă dorești să te plimbi de-a lungul țărmului, descalță-te – dacă rochia este un model maxi – ridic-o puțin.

Clasic și confortabil

Femeile care pretuiesc confortul pot alege o combinație confortabilă, clasică, care nu devine niciodată plictisitoare. Pantalonii din denim cu croi îngust în combinație cu o cămașă elegantă în culori de vară sunt alegerea perfectă pentru o escapadă de vacanță. Dacă este răcoros – merită să alegi un model cu o lungime standard, la temperaturi mai ridicate – pantalonii scurți vor fi alegerea perfectă. Ce să încalți în picioare? În funcție de preferințe și de vreme – poți alege teniși, balerini sau adidași clasici.

Sport

Există situații în care vrem să ne simțim confortabil într-un stil sportiv, dar în același timp visăm să menținem un aspect elegant. Din fericire, una nu o exclude pe cealaltă! Una dintre cele mai bune stilizații pe care le poți alege într-o astfel de situație sunt jambierele confortabile și o tunică (de exemplu, într-o nuanță caldă de alben pentru vară), la care poți adăuga o centură pentru a sublinia talia. Atunci când încalți adidași confortabili cu talpă ușor ridicată pe picioare, iar geanta de mână este înlocuită de una sport, populară în acest sezon – ținuta ta confortabilă și ușor sportivă, este gata!

Feminim și confortabil

Există stiluri feminine și atemporale care nu se vor plictisi niciodată. Acestea includ rochii de damă, oferind confort unic și un aspect perfect în același timp. În sezonul actual, modelele florale ale rochiilor sunt deosebit de populare, dar și modelele netede în culorile tale preferate vor funcționa bine. Avantajul fără îndoială al rochiilor este confortul termic, care este atât de important în lunile de vară: aerisite mini, midi sau maxi este o soluție excelentă care face ca și zilele fierbinți să fie mai ușor de suportat.

Îndrăzneț

Există ocazii care cer stilizații puțin mai îndrăznețe. În astfel de cazuri, merită să te concentrezi asupra hainelor îndrăznețe. Combinația unei fuste mini cu un top scurt va funcționa cu siguranță! Un astfel de set poate fi completat cu tocuri înalte sau sandale pe coturn, care vor oferi un pic mai mult confort.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata