Cauți idei de tatuaje pe picior? Poți alege unul dintre cele mai populare modele din acest an

32

Noile modele de tatuaje pe picior se axează mai mult pe simbolistică și semnificații, spun artiștii tatuatori cu experiență. Astăzi, nu mai sunt la modă desenele frumos colorate, fără niciun mesaj, ci reprezentările grafice care au o poveste uimitoare în spate. Un tatuaj nu mai este doar un simplu desen, ci o formă de exprimare artistică a unui eveniment, a unei trăiri, a unor emoții intense.

Indiferent care este tipologia tatuajului, acesta este menit să transmită, nu doar să arate. Plecând de la acest considerent, vezi cele mai populare modele de tatuaje pe picior, care poartă o încărcătură simbolică aparte, devenind amintiri pe viață.

 

  1. Tatuajul cu păsări în timpul zborului

Una dintre cele mai populare alegeri în rândul reprezentantelor sexului feminin este tatuajul cu păsări în timpul zborului. Ele sunt simbolizate cu aripile deschise, în diferite ipostaze și mărimi, și exprimă mai mult decât un cadru natural. O astfel de imagine nu te duce cu gândul la natură, ci la simbolistica din spate: este vorba despre libertate, echilibru, flexibilitate, unitate (dacă păsările sunt în stol). Imaginea grafică poate fi însoțită de un scurt text explicativ sau de un citat motivațional. Există persoane care își tatuează, alături de păsări, motto-ul care le ghidează existența. De cele mai multe ori, citatul în sine face referire la libertatea de a-ți trăi viața după propriile reguli, explică artiștii tatuatori cu o vastă experiență în domeniu.

 

  1. Tatuajul cu simbolul „Om”

Om-ul este un simbol esențial în hinduism. Este vorba despre una dintre mantrele cele mai sfinte din cadrul Dharmei hinduiste, de o importanță extraordinară. Vei întâlni acest simbol reprezentat în tot felul de accesorii și bijuterii, dar chiar și în tatuaje. Semnifică uniunea cu supremul, combinația dintre spiritual și fizic și este un simbol profund, puternic și plin de o încărcătură emoțională specială. Simbolul face referință la viață și la comuniunea cu universul și are un aer aparte, misterios și interesant totodată. Nu puține sunt cazurile în care în saloanele de tatuaje se cere acest simbol, reprezentat în miniatură sau, dimpotrivă, pe suprafețe mari. De regulă, este reprezentat prin tatuaje alb-negru, într-un mod simplist.

 

  1. Tatuajul cu fazele lunii sau reprezentarea copacului vieții

Alte două modele extrem de interesante de tatuaje sunt cele care reprezintă fie copacul vieții, fie fazele lunii. Ambele idei au o semnificație profundă și reprezintă viața. Ilustrarea efectivă poate fi extrem de interesantă, în funcție de zona corpului care va fi tatuată. Pot fi tatuaje minuscule, dar și tatuaje desfășurate pe suprafețe mari, cu accent pe fiecare detaliu. Atât fazele lunii, cât și copacul vieții transmit acest mesaj: viața este în continuă schimbare, iar noi trebuie să ne adaptăm tot timpul. Este una dintre explicațiile foarte interesante relatate de un client, de explică un artist tatuator din București. Limita este creativitatea: aceste simboluri pot fi redate într-o mare varietate de moduri, personalizat, după client.

 

 

Funkytattoo.ro, cel mai recomandat salon de tatuaje și piercing din București

Dacă vrei să te bucuri de o creație artistică excepțională, alege Funkytattoo.ro, cel mai recomandat salon de tatuaje și piercing din București. Orice tatuaj sau pierce visezi poate deveni realitate, cu ajutorul acestei echipe de profesionișt. Se lucrează într-un mediu 100% curat, igienizat, sterilizat, iar echipamentele sunt de ultimă generație. Trebuie să știi că tușurile folosite de Funkytattoo.ro sunt de calitate premium.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News