Ce este și ce avantaje prezintă tăvița de protecție pentru portbagaj

Dacă ai o mașină cu un portbagaj mare, în care pot încăpea o mulțime de bagaje și alte lucruri, ești un norocos.  Înseamnă că nu ai niciun fel de probleme atunci când mergi la cumpărături sau când pleci în vacanță. Cu toate astea, cu siguranță te-ai lovit de sacoșe murdare, genți care au stat pe jos iar apoi au ajuns pe mocheta din portbagaj, ori de pachete cu mâncare prost ambalate, din care s-a scurs jumătate din conținut. 

După ce ai trecut cel puțin o dată printr-o situație cu portbagaj plin de murdărie, pe care tu a trebuit să îl cureți, cu siguranță ți-a propus ca acest lucru să nu se mai întâmple niciodată. 

Pungile alimentare pot face multă mizerie în portbagajul tău, mai ales dacă nu sunt organizate corect, iar podeaua nu este bine protejată. O ladă cu fructe vărsată este un adevărat dezastru. Chiar dacă vei reuși să cureți grosul mizeriei, mocheta se va păta, iar atunci când vei dori să vinzi mașina, prețul va avea de suferit. 

Dacă vrei să rezolvi definitiv problema murdariei din portbagaj, ai nevoie de o tăviță de plastic. Nu doar că îți va proteja mașina, dar te va ajuta să organizezi mai bine lucrurile maximizând astfel spațiul din portbagaj. 

Prima calitate a unei tăvițe pentru portbagaj, este că nu trebuie să fie scumpă. Poți găsi aici tavita pentru portbagaj la cel mai bun preț, iar în continuare află care sunt cele mai importante avantaje ale acesteia:

  • Protejează interiorul mașinii
  • Eviți impregnarea mochetei cu lichide
  • Eviți formarea mucegaiului și a bacteriilor de la posibilele scurgeri din sacoșe
  • Menții portbagajul curat – poți scoate ușor tăvița, o poți scutura sau spăla, o ștergi și o pui la loc
  • Eviți alunecarea obiectelor din portbagaj în timpul deplasărilor
  • Folosești portbagajul fără griji pentru a transporta echipamentul sportiv, haine, cumpărături, cărucior, etc. 

 

Indiferent dacă pleci în vacanță ori trebuie doar să îți organizezi lucrurile de zi cu zi, poți găsi multe accesorii care te vor ajuta să păstrezi obiectele la locul lor. Chiar și atunci când ai copii, bagaje voluminoase și murdare sau chiar animale de companie, montând o tăviță pentru portbagaj vei păstra mașina perfect curată, asigurându-te că poți găsi întotdeauna cu ușurință orice ai nevoie. 

Atunci când achiziționezi o tăviță pentru portbagaj, asigură-te că este confecționată dintr-un material rezistent, impermeabil și ușor de curățat. În general, tăvițele pentru portbagaj sunt flexibile, astfel încât să poată fi ușor introduse și așezate pe poziție. În special dacă transporți obiecte dure, cum ar fi echipamente de lucru, cărucioare, trotinete, etc., tăvița pentru portbagaj trebuie să reziste la lovituri și zgârieturi. 

Pentru protejarea și organizarea completă a portbagajului, pe lângă tăvița de protecție, poți cumpăra diverse lădițe sau cutii de plastic, în care să așezi obiectele pe care le transporți. Acestea sunt utile în special pentru obiecte mici, pe care le poți așeza cu ușurință. Pentru obiectele mai mari însă, aceste organizatoare nu sunt utile și, în plus, vor ocupa mult spațiu util. 

Alege o tăviță pentru portbagaj compatibilă cu mașina ta, deoarece se va potrivi perfect. Aceasta urmează conturului mașinii și datorită marginilor ridicate va proteja mocheta de murdărie. Indiferent cât lichid sau mizerie se vor strange în tăviță, acestea vor rămâne în interiorul ei, putând fi foarte ușor curățate. Suprafața tăviței pentru portbagaj este antiderapantă astfel încât nu va fi nevoie să ancorezi sacoșele ori cutiile pe care le pui în spate. 

Materialul din care este confecționată tăvița pentru portbagaj trebuie să fie de calitate, iar primul detaliu de care trebuie să ții cont este mirosul. O tăviță originală nu trebuie să miroasă, astfel încât evită orice produs care prezintă miros greu, de produse petroliere sau aditivi. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata