SprintMove, soluții eficiente de transport mobilă București, de peste 10 ani

Bucureștiul este un adevărat furnicar, în care oameni și mașini își duc rutina zilnică într-o agitație aproape armonioasă. Dacă locuitorii metropolei românești sunt obișnuiți cu aglomerația, cu siguranță sunt scoși din rutină atunci când trebuie să se mute.

Transportul pieselor mari de mobilier dintr-o parte în alta, urcatul și coborâtul lor în blocurile cu multe etaje și grija permanentă pentru integritatea elementelor fragile poate să genereze o stare incredibilă de stres.

Tocmai de aceea, prezența unei firme de mutări precum SprintMove Company cu experiență de peste 10 ani este o gură de aer ce poate să fie luată în situația stresantă a unei mutări.

De ce SprintMove?

Cu siguranță nu este singura firmă de mutări din București și cu siguranță nu a reinventat roata, oferind ceea ce alții nu pot să ofere. Totuși, în cei peste 10 ani, miile de proiecte realizate anual și sutele de experiențe mai mult sau mai puțin plăcute, firma bucureșteană a reușit să aibă un al 6-lea simț și să tindă spre perfecțiune, chiar și atunci când este vorba despre micile detalii.

Statisticile vorbesc de la sine: 130 de lucrări pe lună, servicii foarte bine conturate, angajați stabili, cu experiență și o mulțime de testimoniale ale clienților mulțumiți. Mai convingătoare decât statisticile sunt avantajele pe care firma a reușit sa le contureze:

 • Transparență. Înainte de fiecare transport mobilă București, național sau internațional, un reprezentant al firmei face un plan detaliat asupra întregului proces de mutare. Este momentul în care se stabilește și un cost, care rămâne fix până la sfârșitul întregului proces. Estimarea de cost este 100% gratuita.
 • Dotări. Micile detalii contează, iar acest lucru este bine știut de SprintMove. Tocmai de aceea, cei care se ocupă de mutări sunt echipați cu accesorii pentru protecția mobilierului și a elementelor fragile și cu mașini încăpătoare, care să asigure transportul într-un timp cât mai scurt.
 • Garanție. Orice mutare este garantată printr-o poliță de asigurare de până la 100 000 de euro, ceea ce înseamnă că în cazul unui accident, orice bun stricat va fi înlocuit sau reparat fără niciun fel de probleme.
 • Servicii complete și complexe. De cele mai multe ori, manipularea și mutarea dintr-un loc în altul a unor piese de mobilier nu este suficientă. În multe cazuri este nevoie de demontare și remontare, de găsirea unor soluții inteligente pentru a evita pierderile materiale și de planuri gândite pentru eficientizare. La SprintMove serviciile sunt gândite în așa fel încât să acopere orice nevoie apărută în cadrul unei mutări.

Cum ar trebui să decurgă un transport de mobilă în București?

Un transport de mobilă trebuie să fie împărțită în mai mulți pași:

 • Contactarea firmei de mutări și solicitarea serviciului dorit;
 • Vizita unui expert logistic. Acesta face o analiza competă a situației, luând în calcul etajul de la care urmează să se facă mutarea și etajul la care se face mutarea, numărul de piese fragile, cantitatea lucrurilor mutate, etc.
 • Estimarea prețului. În funcție de toate detaliile, se face o estimare de transport mobilă preț, precum și o estimare de timp în care se va desfășura întreaga mutare.
 • Ambalarea mărfii. Începutul oricărei mutări se face prin ambalare. Cu ajutorul accesoriilor precum foliile de tip bubble, cartonul ondulat sau cutiile, angajații firmei de transport asigură toate piesele de mobilier, produsele electrocasnice și elementele decorative, în așa fel încât să nu pățească nimic în timpul transportului.
 • Manipularea și așezarea mărfurilor în mașina de transport. Este un pas foarte important, care poate să decidă timpul de transport și descărcare, precum și siguranța produselor.
 • Transportul. Este cea mai simplă acțiune și totuși cea mai riscantă. De cele mai multe ori, în timpul transportului au loc cele mai mult accidente. Tocmai de aceea, atenția celor care se ocupă de transport trebuie să fie una cât se poate de mare.
 • Descărcarea mărfii și manipularea ei în locul de destinație. Este un alt pas important care conturează rezultatele întregii operațiuni.
 • Cu siguranță, mutarea mobilierului în București înseamnă o doză consistentă de stres. Tocmai de aceea, o firmă precum SprintMove Company este soluția ideală pentru toți cei care au nevoie de calm în agitația din jurul lor.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata