Dobriţoiu (PNL): La nivel politic nimeni nu a fost capabil să facă o analiză de stare a naţiunii

Senatorul liberal Corneliu Dobrițoiu a declarat luni, 4 august,  că la nivel politic nimeni nu a fost capabil să facă o analiză de stare a națiunii române

„Nu putem să ieșim din acest amalgam de doctrine fără a întinde mâna către elitele acestei țări. Există foarte multă valoare, inteligență, în afara gardurilor politice. În această țară nimeni, cel puțin la nivel politic, nu a fost capabil până acum să facă o analiză de stare serioasă a națiunii române”, a spus Dobrițoiu, la dezbaterea „Risipirea banilor publici și planificarea financiară pe proiecte și programe”.

Potrivit acestuia, viziunea pe termen lung trebuie proiectată în funcție de starea la care se află națiunea.

„Nu cred că vom ieși din această nebunie altfel decât întinzând mâna către elitele noastre și împreună să facem, dacă suntem capabili, o evaluare de stare a acestei țări. Constatăm ba că nu avem economie, că e prăbușită toată, învățământul pâlpâie, sănătatea, ca domeniu, este în mare suferință, apărarea e făcută praf. Celelalte instituții sunt făcute praf. Știți de ce? Datorită unei inconsistente gândiri bugetare”, a mai afirmat senatorul PNL.  (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata