Ghetele de fotbal – multi-pitch

9

Ghetele de fotbal – multi-pitch, pe care unii le mai numesc și Centipedes după organismul artropod cu același nume. De fapt ghetele de fotbal multi-pitch sunt ghete sport de fotbal cu mai multe crampoane, sunt pantofi de fotbal cu o talpă cu multe crampoane. Principala diferență față de ghetele obișnuite de fotbal, este că vârfurile sunt destul de mici, dar în număr mare ce acoperă întregul plan al tălpii.

 

Acest tip de talpă asigură un contact bun cu suprafața terenului de joc, evitând în același timp fixarea rigidă a piciorului. Acest tip de <a href=”https://ghetepentrufotbal.ro/”>ghete pentru fotbal</a> este potrivit pentru jucătorii care abia încep în lumea sportului și nu sunt obișnuiți cu ghetele de fotbal adevărate. De asemenea, este ideal pentru a juca în săli de sport și pe suprafețe dure.

 

Pentru tălpile pantofilor cu mai multe crampoane, aceștia au un cauciuc special cu un strat de spumă, care este deosebit de rezistent la uzură. Cu această structură a tălpii, presiunea asupra picioarelor este suficient de redusă.

 

Ghetele de fotbal multi-pitch sunt pantofi versatili, potriviti pentru antrenament:

* – Pe pietriș

* – Pe iarba artificiala

* – Pe pământ

* – Pe gazon artificial

* – Pe podeaua sălilor de sport (de exemplu, la școală)

 

De exemplu, Adidas X 16.4 TF – ghetele de fotbal multi-pitch sunt perfecte pentru antrenament în sală. Materialul de acoperire high-tech face pantofii usori si flexibili, iar invelisul multizonal al talpii vă va face sa vă simțiti increzatori atat in atac, cat si in aparare.

 

Funcțiile și beneficiile ghetelor de fotbal multi-pitch.

 

Datorită ghetelor de fotbal multi-pitch, jucătorii de fotbal își asigură mai multe beneficii:

* – Îmbunătățirea calității jocului.

* – Controlul încrezător al mingii.

* – Amortizare îmbunătățită.

* – Confortul în joc.

* – Fiabilitate.

 

Talpa plată a ghetelor de fotbal multi-pitch cu multe vârfuri mici este principalul avantaj al acestui pantof sport. Piciorului de atlet i se garanteaza o pozitie confortabila, acest lucru vă permite sa faceți smucituri si manevre rapide pe terenul de joc.

 

Clasificarea și scopul ghetelor de fotbal multi-pitch.

 

Ghetele de fotbal multi-pitch sunt marcate cu insigna TURF sau AST. Acești pantofi cu mai multe crampoane cu acest tip de talpă (aproximativ 40 de crampoane) sunt potriviti pentru aproape toate tipurile de suprafețe de terenuri de sport și, prin urmare, sunt considerați cei mai versatili pantofi printre sportivii începători.

 

Pantofii cu acest marcaj sunt recomandați copiilor și adolescenților, precum și sportivilor începători sau jucătorilor care joacă din când în când. În plus, atunci când se joacă pe suprafețe dure – pământ, asfalt sau suprafețe dure din săli – ghetele de fotbal multi-pitch sunt o condiție prealabilă pentru un joc de succes atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. O talpă mai plată va aluneca în timpul jocului activ, iar pantofii cu vârfuri înalte nu numai că vor fi ineficienți, ci pot duce și la răni sau traume.

 

De exemplu, modelul ghetelor de fotbal multi-pitch Nike TiempoX Ligera IV TF va fi o soluție ideală atât pentru un jucător începător, cât și pentru un fotbalist care joacă sistematic.

 

La ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați ghete de fotbal multi-pitch.

 

Oferta pentru ghete de fotbal multi-pitch este destul de mare, așa că ar trebui să le acordați o atenție deosebită:

* – Aterizarea.

* – Sireturile.

* – Formă.

* – Caracteristicile piciorului.

* – Designul.

 

Ca material pentru partea superioară a ghetelor de fotbal multi-pitch, se utilizează:

* – Piele naturală.

* – Piele artificială.

* – Materiale sintetice.

 

Atunci când cumpărați ghete de fotbal multi-pitch, trebuie să țineți cont de faptul că pantofii sport din piele sunt elastici și se întind, după câteva zile de utilizare, ghetele iau forma unui picior. Ghetele pentru copii sunt adesea făcute din material sintetic, așa că merită să cumpărați o jumătate de mărime în plus. Modelele ghetelor de fotbal multi-pitch din piele artificială sunt potrivite pentru sportivii cu piciorul îngust, din piele – pentru cei cu piciorul lat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata