Ceas smartwatch, doar de la Zenkabeat

38

Era o vreme când ceasurile de mână, în special cele de firmă, erau apanajul unor anumite persoane și nu oricine își permitea să le cumpere. Dar în timp aceste diferențe s-au estompat, iar astăzi a avea un telefon performant, un gadget la modă sau un ceas smartwatch nu mai miră pe nimeni.

 

Tinerii în special își doresc să fie conectați în permanență la nou, la inedit, dar de asemenea vor să fie și la modă. Iar pentru persoanele care activează în mediul de afaceri importanța achiziției unui gadget este crucială.

 

Ceas sau telefon, care ar fi alegerea potrivită

 

Dacă bugetul o permite ideal ar fi amândouă, pentru că se pot completa unul pe celălalt. Astfel un ceas smartwatch se poate conecta cu sistemul Android al telefonului tău, iar în felul acesta bateria telefonului nu se va descărca atât de repede, va ține chiar și două zile.

 

Pe lângă asta, un ceas smartwatch este indispensabil acelora care au o viață personală activă și care nu își pot consulta în fiecare moment telefonul, când li se luminează ecranul.

 

Avantajul unui smartwatch este că va prelua din funcțiile telefonului în așa fel încât o întâlnire de afaceri nu va mai fi întreruptă de apeluri inadecvate momentului. Iar dacă sunteți pasionat de sport, cu atât mai bine, deoarece un smartwatch vă va ține la curent cu ajutorul aplicațiilor dacă v-ați perfecționat în timpul antrenamentelor anterioare.

 

Magazinul de gadgeturi, disponibil online

 

Dacă v-ați decis pentru achiziția unui smartwatch dar nu știți exact de unde îl puteți procura, pe site-ul Zenkabeat, cu pagina oficială zenkabeat.com veți găsi fără efort ceasul potrivit pentru voi.

 

Pe lângă faptul că acesta poate fi și un accesoriu elegant, purtabil la orice ținută fie ea la costum sau sport, mai prezintă și o serie de aplicații menite să vă ușureze calitatea vieții.

 

Astfel fie că alegeți un design modern sau unul de tip sport display-ul este controlat numai de către voi, iar aplicațiile pot fi folosite după voie în orice moment simțiți nevoia.

 

Un produs de calitate, cu funcții multiple

 

Un smartwatch de la Zenkabeat se poate folosi într-o manieră foarte ușoară și plăcută, cu o dublă atingere a ecranului se poate vedea ora, când acesta este blocat. Apoi va lăsa cu siguranță o impresie elegantă, indiferent de costumația aleasă.

 

Monitorizarea în timpul sportului va fi făcută în timp real, oferindu-vă date despre performanțele anterioare și asemenea unui antrenor personal va oferi indicații pentru următorul antrenament. Pot fi urmărite cu ajutorul lui indicatorii de performanță din timpul antrenamentului, cum ar fi pașii parcurși, distanța, caloriile consumate și ritmul cardiac.

 

Un smartwatch original pentru sănătatea voastră

 

Cine nu își dorește un dispozitiv care să ajute la obiceiurile unui somn odihnitor în fiecare noapte? Mai mult cu ajutorul aplicației EKG, se poate măsura și ritmul cardiac, palpitațiile sau amețelile, prevenind astfel probleme ulterioare. Aplicația este personalizată în funcție de înălțimea și greutatea persoanei.

 

Faptul că acest smartwatch este waterproof și se poate personaliza cu ajutorul meniurilor și a două curele care se pot schimba între ele îl face un produs must-have de neînlocuit.

 

Mai multe detalii despre produse pe pagina oficială.

 

Contact: contact@zenkabeat.com

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata