Avantajele unui contract de servicii funerare

Contractul de înmormântare face posibilă construirea unui capital care va fi plătit familiei în momentul decesului. Astfel, este posibilă scutirea celor apropiați de costul înmormântării. Contractul de înmormântare atunci când este încheiat cu o agenție funerară este un contract de servicii. Acesta din urmă îi permite beneficiarului să planifice pe deplin organizarea înmormântării sale, care va fi finanțată din capitalul prevăzut în contract. În acest fel, cei dragi nu trebuie să fie responsabili pentru organizarea înmormântării și finanțarea înmormântării. Beneficiarul va fi, la rândul său, asigurat că îi va fi dispus corpul în conformitate cu directivele sale anticipate.

Contractul funerar cum funcționează? De ce să închei un contract funerar? Toate răspunsurile sunt mai jos.

Contract funerar, cum funcționează?

Contractul de servicii funerare este o investiție de capital destinată rudelor beneficiarului decedat. De asemenea, include organizarea completă a înmormântării. Beneficiarul va putea astfel să specifice toate dorințele sale referitoare la înmormântarea sa: înmormântare sau incinerare, tip de sicriu, alegerea monumentului funerar, personalizarea ceremoniei religioase sau civile, muzică preferată, flori etc. Există multe posibilități de personalizare a înmormântării. Faptul de a-ți exprima dorințele imediat după încheierea contractului va permite familiei tale să nu trebuiască să facă nicio alegere cu privire la înmormântare. Contractul de servicii acoperă atât serviciile de înmormântare, cât și serviciile de incinerare.

De ce să închei un contract funerar?

Abonarea la un contract de servicii funerare care prevede organizarea înmormântării are mai multe avantaje.

  • Constituirea unui capital pentru plata înmormântării,
  • Familia este ușurată financiar într-un moment dificil,
  • Alegerea detaliată a serviciilor de către beneficiar pentru organizarea înmormântării,
  • Banii blocați dedicați tipului de înmormântare ales,
  • Alegerea agenției funerare care va furniza serviciile legate de înmormântare.

Costul contractului de înmormântare depinde foarte mult de suma de capital pe care dorești să o lași pentru înmormântarea ta, așa ca află despre condițiile generale ale contractului și, în special, despre costurile inerente funcționării acestuia

Contractul de înmormântare poate avea unele dezavantaje: lasă o alegere foarte limitată în organizarea înmormântării pentru familie, prețul înmormântării se poate modifica între momentul abonării la acest contract și ziua morții. În cele din urmă, organizarea propriei înmormântări poate fi confuză pentru unii oameni.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata