Ambalajele folosite în industria Horeca spun totul despre calitatea serviciilor și produselor

15

 

Ne-am obișnuit deja cu ambalajele din materiale biodegradabile, întrucât directivele europene  dictează că plasticul nu ar mai trebui să fie folosit în industria alimentară ca înainte. De asemenea, ca simplu consumator, cu siguranță ați observat că pungile din plastic pe care le găsiți mai mereu în magazinele alimentare sunt taxate. Da, cu o sumă modică, însă faceți un simplu calcul a numărului de vizite pe care îl faceți la magazine și de câte ori cumpărați astfel de pungi.

 

Ne întoarcem la ambalaje de unică folosință din materiale biodegradabile. Acestea sunt edificatoare pentru calitatea serviciilor pe care unii  le oferă. În industria HoReCa vorbim despre toți cei care prepară și livrează mâncarea. Un ambalaj ales necorespunzător, fie că nu este la dimensiunea corectă sau orice neconcordanță, denotă lipsă de profesionalism.

 

Snick Ambalaje, furnizor de ambalaje pentru cei din HoReCa

 

Unul din furnizorii de nișă este Snick Ambalaje. A făcut repede trecerea de la plastic la  materiale biodegradabile. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului și-a diversificat atât de mult ofertele încât acum la aceeași sursă găsim: pahare, farfurii, tacamuri, sacoșe, prosoape, caserole de asemenea.

 

În plus, pun la bătaie și testul practic. Adică cei care sunt în căutarea unui furnizor de consumabile de acest tip pot solicita o sacoșă cu mostre. Astfel, vor avea la îndemână un test practic. Testarea nu costă absolut nimic și este menită să aducă în față un adevăr despre cum se comportă ambalajele în cauză. Doritorii pot alege specific în funcție de domeniul de activitate și în funcție de meniurile oferite spre servire.

 

Calitatea ce se vede de la distanță

 

Când ne gândim de obicei la ambalaje și mai ales la ambalajele de unică folosință definim în minte acele clasice pungi, caserole sau pahare fără nimic special deci. Dar în timp mulți și-au dat seama că aceste accesorii pot fi o modalitate de promovare. Așa au apărut cerințele mai sofisticate. Ambalajele care spun o poveste, care și din punct de vedere cromatic sunt o reprezentare de concept a unui restaurant.

 

În gama de la Snick Ambalaje găsim cu ușurință și astfel de ambalaje. Nu doar că pot fi personalizate, însă sunt din gama natur, bej, inclusiv negre. Sunt atipice, sunt diferite și pot fi comandate în cantitățile necesare chiar și online.

 

Street food și cei din catering, clienții numărul unu

 

Dacă în locații diverse clientul poate fi impresionat de modul în care îi este servită mâncarea în farfurie, de tot conceptul culinar și implicit cel cromatic, în cazul celor care activează în domeniul street food sau catering consumabile precum ambalajele sunt o necesitate zi de zi.

 

Snick Ambalaje dedică pentru aceștia categorii aparte, speciale. Așadar, de la cofetării la gelaterii, prestatorii de servicii din această nișă pot alege de la farfurii la paletine, tot ce le este necesar de la acest furnizor. Oferta este prezentată și în pagina oficială. Pentru comenzi mari pot fi aplicate discounturi.

 

 

 

Contact:

 

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata