De ce nu mai iese Isarescu la restaurant

Isarescu mananca acasa din cauza prietenilor care vor sa stie primii cat va creste leul
„Cetateanul Isarescu” evita restaurantele, nu apare la televizor si este pasionat de sah. „De altfel, guvernatorul e nevoit sa gandeasca precum la sah si in politica monetara, ca si in activitatea de pe piata valutara”, explica pentru Gandul Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului.
Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a mai tinut ieri inca o lectie despre subiecte care trezesc interesul romanilor: de data aceasta, el a tinut sa spulbere „mirajul cursului de schimb”. „Despre cursul de schimb mai toata lumea isi da cu parerea”, a spus joi seful bancii centrale, cu ocazia unei conferinte organizate de BNR. Mania romanilor privind fluctuatiile leului l-a afectat chiar si pe guvernator. „Eu am renuntat de 15 ani sa mai ies in public in alta parte decat aici la BNR, de exemplu, intr-un restaurant, pentru ca imi ramanea mancarea in gura. In cinci minute aparea cineva care ma intreba cat va fi cursul de schimb maine sau poimaine sau peste o saptamana”, povesteste seful BNR.
Integral in Gandul

– „Cetateanul Isarescu” evita restaurantele, nu apare la televizor si este pasionat de sah. „De altfel, guvernatorul e nevoit sa gandeasca precum la sah si in politica monetara, ca si in activitatea de pe piata valutara”, explica pentru Gandul Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului.

.

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a mai tinut ieri inca o lectie despre subiecte care trezesc interesul romanilor: de data aceasta, el a tinut sa spulbere „mirajul cursului de schimb”.

„Despre cursul de schimb mai toata lumea isi da cu parerea”, a spus joi seful bancii centrale, cu ocazia unei conferinte organizate de BNR. Mania romanilor privind fluctuatiile leului l-a afectat chiar si pe guvernator. „Eu am renuntat de 15 ani sa mai ies in public in alta parte decat aici la BNR, de exemplu, intr-un restaurant, pentru ca imi ramanea mancarea in gura. In cinci minute aparea cineva care ma intreba cat va fi cursul de schimb maine sau poimaine sau peste o saptamana”, povesteste seful BNR.

Integral in Gandul

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata