Aurel Andrei a primit premiul pentru „Susținerea antreprenoriatului românesc prin servicii contabile de calitate”

36

Aurel Andrei ocupă din anul 2017 funcţia de președintele CECCAR București, iar din 2014 este membru în Comisia de Arbitraj al CECCAR. Ca în orice astfel de organizație, filiala București a CECCAR susține din primul rând imaginea și buna reputație a Corpului. De la evoluția istorică până la garantarea expertizei și a bunelor practici în domeniu sunt atuurile prin care Aurel Andrei ilustrează profesionalismul CECCAR București.

Astfel, Aurel Andrei este președintele filialei din București a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. Are o experiență de peste trei decenii în domeniu, fiind expert în contabilitatea, analiză financiară și finanțe-credite. Este expert contabil de 25 de ani și auditor financiar de 22 de ani.

Anul acesta, el a primit premiul pentru „Susținerea antreprenoriatului românesc prin servicii contabile de calitate”, acordat în cadrul evenimentului Gala Premiilor Capital, organizat cu ocazia împlinirii a trei decade de la prima apariție a ziarului Capital.

 Afirmaţiile lui Aurel Andrei la Gala Premiilor Capital

Astfel, „Sunt onorat că am fost apreciat că am pus și eu numărul pe bucățica mea de activitate. Am 27 de ani de activitate ca expert în contabilitate. Fiecare bucățică din noi trebuie să conducă către o zonă unde putem spune că am făcut ceva. Un lucru pentru care am luptat în această perioadă este independența. Îmi doresc independența presei pentru că știu că este un lucru de preț.”, a spus Aurel Andrei la Gala Premiilor Capital.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News


Sursa: Capital.ro