Menține-ți casa curată cu ajutorul unei firme de curățenie profesională!

Firma de Curatenie HelloClean

Curățenia într-o locuință poate fi problematică, mai ales ales atunci când nu dispui de suficient timp liber. Pentru a avea o casă impecabilă este nevoie de efort, de timp și de produse de calitate pentru a obține rezultatul dorit. Dar ce ai spune dacă poți să ai casa curată așa cum vrei tu, în orice moment, fără efort sau timp pierdut? Acest lucru se poate realiza la prețuri avantajoase de către o firmă de curățenie profesională.

Apelează la ajutor competent și de încredere! Firma HelloClean îți stă la dispoziție, oferindu-ți servicii complete de curățenie pentru locuință și birou. Menține-ți casa impecabilă și acordă-ți timp pentru alte activități, sau pentru relaxare. Scapă de stresul și de efortul curățeniei și bucură-te de atmosfera curată și primitoare a casei tale!

 

Apelează la servicii complete de curățenie la cele mai înalte standarde!

Curățenia este un proces laborios, ce are nevoie de multe resurse. Uneori substanțele găsite în comerț nu sunt cele mai calitative și pot costa destul de mult. De asemenea, există materiale din care praful și murdăria se curăță cu mult efort, uneori incomplet. O firmă profesională de curățenie este echipată cu tot ceea ce este necesar pentru a curăța în profunzime mochetele, tapițeria canapelelor sau fotoliilor.

De asemenea, locurile greu accesibile sau spațiile strâmte pot fi curățate cu ușurință utilizând ajutor profesional. Atunci când apelezi la o echipă de profesioniști în curățenie, aceasta va veni pregătită cu soluțiile de curățare și cu echipamentele necesare pentru a realiza o treabă ca la carte. Iată care sunt serviciile oferite de firma HelloClean:

 • Curățare și spălare mochete
 • Curățare canapele și fotolii
 • Curățare spații de birouri
 • Curățenie de întreținere
 • Curățenie după zugrăvit și după constructor
 • Curățenie generală apartament

 

Produsele de curățenie utilizate sunt ecologice și nu dăunează omului sau animalelor de companie. Pentru curățarea în profunzime a mochetelor se folosesc aspiratoare speciale ce injectează un amestec de apă și detergent de curățare, care are rolul de a dizolva murdăria. Aceasta din urmă este apoi aspirată cu putere și eliminată într-un rezervor.

Un tratament asemănător se realizează și la nivelul canapelelor și fotoliilor. Detergenții utilizați mai au rolul de a neutraliza acarienii și bacteriile din pernele sau bureții acestor mobile. Mai sunt folosite perii speciale pentru a îndepărta și cele mai persistente pete de pe diferite obiecte. La final toate aceste materiale vor fi curățate și igienizate în profunzime.

 

Alege un serviciu de curățenie profesional ce răspunde unei clientele variate!

O firmă de curățenie profesională nu se ocupă doar de curățarea locuințelor. Printre clienții ce apelează frecvent la ajutorul unor servicii de curățenie se numără companiile și instituțiile publice. Firmele care doresc să aibă spațiile de birouri curățate și dezinfectate, pot opta pentru diferite pachete personalizate, de curățare săptămânală sau lunară. Printre serviciile oferite se numără: ștergerea prafului, spălarea mochetelor și a pardoselii, degajarea gunoiului și schimbarea sacilor menajeri, dezinfectarea obiectelor sanitare și a clanțelor, sau odorizarea încăperilor.

O firmă de curățenie cu experiență se poate ocupa de o multitudine de spații ce au nevoie de curățenie:

 • Locuințe (case, apartamente, vile)
 • Spații de birouri
 • Baruri și restaurante
 • Hale și depozite
 • Spații comerciale
 • Cluburi
 • Școli și grădinițe
 • Instituții publice

 

Firma se asigură că atinge rezultatele dorite și că spațiile vor fi pregătite pentru desfășurarea activității în cel mai scurt timp. Poți lua legătura cu firma de curățenie pentru a stabili un interval orar în care echipa poate interveni fără să afecteze activitatea angajaților. Echipa va răspunde cu promptitudine și va fi pregătită pentru a efectua serviciul solicitat.

 

Care sunt avantajele apelării la o firmă de curățenie profesională?

Pe lângă faptul că locuința, biroul sau oricare alt spațiu poate fi curățat și igienizat eficient, nu va mai trebui să faci niciun efort sau să pierzi timp prețios pentru a face curat. Vei putea apela oricând la ajutorul unor profesioniști în curățenie. Flexibilitatea este un avantaj important atunci când vrei să-ți planifici curățenia. Echipa se va adapta astfel cerințelor tale.

 

Experiență dublată de eficiență reprezintă alte două avantaje oferite de o firmă de curățenie. Petele persistente de pe canapele sau fotolii, murdăria de pe mochete, toate acestea vor fi de domeniul trecutului. Prin pregătire, experiență și dotări de ultimă oră, o echipă de profesioniști poate curăța și spăla locuința într-un timp optim și la cel mai înalt nivel calitativ. Apelează și tu la profesioniștii de la helloclean.ro și bucură-te mult timp de o casă curată!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata