Cum să-i organizezi o petrecere surpriză restrânsă tatălui tău

Familia este pentru fiecare dintre noi ceva cu totul special, iar părinții devin tot mai mult ființele cărora le datorăm mare parte din ceea ce suntem ca adulți. Pentru că se apropie ziua tatălui tău și poate că te-ai gândit să-i faci o petrecere surpriză, însă nu știi exact cu ce să începi și ce ar fi potrivit să organizezi pentru el, avem pentru tine câteva idei ușor de pus în practică. 

Iată ce pași să urmezi dacă printre cadourile pentru tata vrei să se regăsească și o petrecere surpriză restrânsă, în care să reunești câteva persoane dragi lui și să petreceți împreună câteva ore pline de bucurie și recunoștință că vă aveți unii pe alții: 

Cere ajutorul familiei

Nu te gândi că vei putea pune la punct toate detaliile petrecerii de unul singur. Cere ajutorul familiei, mamei tale, surorilor sau fraților dacă este cazul. Pe lângă faptul că pot veni și ei cu idei, îți vor ușura munca. Vorbește cu ei, spune-le ideea ta și pregătiți împreună petrecerea surpriză pentru tata.

Stabilește locația

O petrecere restrânsă poate fi organizată acasă sau într-o altă locație, precum un separeu al unui restaurant. Alege locul în care se va desfășura evenimentul dedicat tatălui tău și găsește un motiv să-l duci acolo, dacă e vorba de o locație în afara casei și să-l iei de acasă pentru organizare dacă e vorba de locuința lui. 

Invită cei mai apropiați prieteni

Petrecerea restrânsă înseamnă să aibă alături reuniți în jurul unei mese cei mai dragi oameni. Pe lângă familie, invită să ia parte la petrecere și câțiva prieteni apropiați tatălui tău. În mod sigur se va bucura să-i vadă și să-i aibă alături. Sună-i din timp și spune-le ce pui la cale.

Ocupă-te de fiecare detaliu 

După ce ai stabilit locația, ocupă-te de celelalte detalii, precum masa, gustările dacă petrecerea are loc acasă și neapărat un tort cu lumânări pentru tatăl tău. În plus, fă-ți un plan despre cum ai putea să nu-i dai de bănuit. Fă în așa fel ca surpriza să fie surpriză până la capăt. 

Tort aniversar cu lumânări

Nu există aniversare și petrecere surpriză fără tort. Alege unul pe care să scrie neapărat “tata”, adaugă lumânări, fie cu cifre care să-i arate vârsta, fie multe pe care să le aprindeți și să suflați împreună, în timp ce el își pune dorința. Poate părea copilăresc să organizezi o astfel de petrecere pentru un om în toată firea, dar fii sigur că se va bucura să fie în centrul atenției. 

Oferă-i un cadou special

Pe lângă petrecerea surpriză, oferă-i tatălui tău un cadou special cu ocazia aniversării sale. Dacă toată viața și-a dorit să meargă într-un loc și n-a reușit, e timpul să-i faci dorința să devină realitate. Inspiră-te în alegerea darului din pasiunile și plăcerile sale, pentru ca bucuria să-i fie completă. Du-l la un meci de fotbal al echipei favorite, într-un loc unde își dorește să ajungă, cu alte cuvinte îndeplinește-i un vis.

Poți adăuga la cadoul pentru tatăl tău, pentru a-l face și mai special, și un obiect personalizat. Un stilou cu inițialele sale gravate, un sacou cu inițialele sale gravate pe interior, un album foto cu toată familia sau o ramă cu voi, care să stea la loc de cinste în biroul sau pe noptiera sa. 

În mod sigur, tatăl tău simte și știe deja câtă afecțiune, respect și dragoste îi porți atât tu, cât și ceilalți membri ai familiei, însă niciodată nu e prea mult să-i reamintești cât de special este pentru voi. Privește-i chipul atunci când va vedea ce i-ai pregătit și bucură-te împreună cu el și cu toți cei dragi de bucuria și de strălucirea din ochii săi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata