Funerarenicolas.ro este alături de tine în cele mai dificile momente ale vieţii tale !

Viaţa nu ne oferă întotdeauna cele mai frumoase momente, ba chiar uneori ne dă nişte lecţii atât de dificile şi ne pune să trecem prin nişte momente atât de grele încât ne-am dori să punem stop pentru a ne trage sufletul măcar pentru câteva secunde, pentru a ne întreba cu ce am greşit şi să încercăm să găsim o soluţie pentru a rezolva problema dată într-un mod cât mai rapid.

Din păcate, însă, decesul unei persoane dragi este un moment dificil indiferent de vârstă şi experienţa pe care o avem. Nu ştii niciodată cum să să reacţionezi şi mai ales cum să treci peste, cum să te obişnuieşti fără prezenţa persoanei dragi, atunci când ştii că nu o vei mai vedea niciodată. Dacă treci printr-un moment dificil, precum decesul unei persoane dragi din viaţa ta, trebuie să ştiii că nu trebuie să înfrunţi situaţia de unul singur, funerarenicolas.ro este alături de tine în cele mai dificile momente ale vieţii tale.

Moartea unei persoane dragi din viaţa noastră este un eveniment neplăcut pe care cu toţii am dori să îl amânăm cu cât mai mult timp cu putinţă, din păcate nu este posibil acest lucru, iar atunci când decesul survine pe teritoriul altei tari, situaţia este şi mai dureroasă şi mai complicată.

Compania Funerare Nicolas are o experienţă de peste 15 ani în domeniul Pompelor Funebre. Mai mult decât atât, în România ei sunt Lider pe segmentul Transportului Funerar intern şi internaţional (Repatriere).

Aceştia vin în sprijinul tău oriunde în Europa, iar transportul se efectuează la cele mai înalte standarde impuse de Uniunea Europeană.

Funerare Nicolas, cu sediul în Bucureşti, dar şi cu puncta de lucru în Germania şi Italia, a reuşit în cei 15 ani de activitate să îşi câştige titlul de lider în tot ce reprezintă repatrierea persoanelor decedate. Performanţa a fost posibilă datorită exigentei, a calităţii serviciilor oferite, a promptitudinii, a exactitatea informaţiilor oferite, a punctualităţii, a seriozităţii dar şi a atitudinii şi a implicării tuturor celor care fac parte din echipa Funerare Nicolas.

Care sunt documentele de care ai nevoie atunci pentru transportul funerar internaţional?

Repatrierea persoanei decedate prin transportul funerar la nivel internaţional necesită o serie de documente şi servicii, printre care

  • Paşaport mortuar şi certificat de deces;
  • Certificatul constatator al decesului;
  • Certificat de îmbălsămare;
  • Autorizaţia de transport funerar internaţional;
  • Maşina – autospeciala funerară;
  • Îmbălsămare sau seringa de conservare (conform legii în ţara respectivă);

Funerare Nicolas intervine cu rapiditate acolo unde este nevoie şi sunt pregătiţi cu tot ce este necesar, inclusiv cu serviciul de îmbălsămare, un aspect necesar din punct de vedere legat – fără acesta înmormântarea nu poate avea loc. De asemenea, consilierii funerari vas tău la dispoziţie oricând şi încearcă să vă ajute să găsiţi imediat o soluţie la toate problemele pe care le întâmpinaţi pe parcursul organizării înmormântării. Aceştia vă pot ajuta inclusiv cu contacte a unor traducători şi experţi care vă ajute să întocmiţi şi documentaţia necesară pentru efectuarea unui transport funerar inclusiv în afara ţării sau din ţară în străinătate.  Alege o companie care să îţi ofere suportul de care ai nevoie, dar şi cea mai bună soluţie pentru situaţia în care te afli. O companie care ştie ce are de făcut, care sunt paşii de parcurs pentru că totul să se desfăşoare fără alte probleme. Alege o companie care oferă servicii de calitate.

Repatrierea poate fi efectuată atât pe cale rutieră, cât şi pe cale aeriană.

Repatrierea unei persoane pe cale aeriană pare a fi mai rapidă, dar aceasta este în fapt o metodă ceva mai dificilă, mai lungă şi mai costisitoare decât repatrierea pe cale rutieră. La aceasta, pe lângă actele, serviciile şi produsele din cazul unui transport rutier se mai adaugă şi următoare operaţiuni:

  • Transportul persoane decedate din locul în care se afla în acel moment (de la spital sau de la morgă) la cel mai apropiat aeroport care are o zână Cargo. Acest lucru trebuie să se întâmple cu 24 de ore înaintea zborului.
  • Trebuie să se rezerve şi să se achite biletul de zbor.
  • La ajungerea în România, acesta trebuie preluat de către o firmă funerară autorizată pentru zona Cargo din aeroport şi să se efectueze transportul rutier până la destinaţie.

Funerare Nicolas te poate ajuta şi cu servicii de repatriere cost 0. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, în cazul în care persoană decedată deţine o poliţă de asigurare de viaţă, familia va beneficia de ajutor financiar din partea companiei de asigurări. În această situaţie, repatrierea va fi realizată de compania Funerare Nicolas în mod gratuit (cu o costuri pentru tine şi familia ta). Acest lucru este posibil deoarece ei se vor ocupa de întocmirea dosarului şi vor deconta direct către compania de asigurări şi nu către tine.

Prin urmare, dacă munceşti sau dacă obişnuieşti să călătoreşti des peste hotare nu ar fi o idee rea să optezi pentru o asigurare de viaţă care să aibă o acoperire internaţională, căci nimeni nu ştie ce ne rezervă viitorul şi ce se poate întâmpla de pe o zi pe alta.

Ştim că trecerea în nefiinţă a unei persoane dragi nu este un moment uşor, mai ales dacă acesta a decedat într-o ţară străină la mii de kilometri depărtare. Din acest motiv ai nevoie de ajutorul unei companii care se poate ocupat atât de acte şi de transport, cât şi de organizarea înmormântării, şi toate acestea într-o perioadă cât mai scurtă de timp.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata