O nouă destinaţie cucerită pe harta lumii: Galele I Success Awards au ajuns în Veneţia!

13

După Emiratele Arabe Unite şi superba Coastă de Azur a Franţei, Galele I Success au bifat încă o locaţie de vis, în cadrul expansiunii globale. Un eveniment de marcă, al treilea la nivel internaţional organizat de antreprenoarele Oana Irimia şi Flavia Covaciu, a avut loc, de această dată, în însorita Italie. Veneţia a fost, în prima lună de toamnă a lui 2021, gazda unei noi ediţii a Galei I Success Awards. De pe 3 până pe 5 septembrie, oraşul gondolelor a adunat oameni cu poveşti inspiraţionale, ale căror realizări merită auzite şi, mai ales, recompensate.

PREMIILE I SUCCESS, DECERNATE ÎNTR-UN LOC EMBLEMATIC AL ITALIEI

Esenţa călătoriei în Pensinsulă, la fel ca la precedentele evenimente, a fost aşadar celebrarea reuşitei la cel mai înalt nivel şi crearea unui mediu de networking, unde oameni excepţionali, care au dus ideea de antreprenoriat la superlativ, s-au putut întâlni şi au putut discuta oportunităţi de business. Pe 5 septembrie, a avut loc Marea Premiere. Cei care şi-au croit drum spre succes în modă, entertainement, politică, administraţie ori medicină au fost invitaţi la o gală specială, marca I Success Awards, la Hilton Molino Stucky, un hotel de lux de pe insula veneţiană Giudecca şi, totodată, un loc iconic pentru Italia şi pentru arhitectura ei.

CONTESA CHIARA MODEICA DONA DALLA ROSE, INVITAT SPECIAL AL GALEI

Unul dintre cei mai mari iubitori ai frumosului, contesa Chiara Modica Donà Dalle Rose, preşedintele Bienalei de Artă Sacră şi membru al Consiliului de Administraţie al Universităţii de Arhitectură din Veneţia, a luat şi ea parte la eveniment, în calitate de invitat special, şi a fost distinsă cu premiul pentru Artă.

ÎNCĂ UN MEMBRU DE ONOARE, PE LISTA SCURTĂ I SUCCESS

 Cunoscutul publicist italian şi director editorial internaţional, Giansandro Cantori a fost numit, în cadrul Galei de la Veneţia, membru al Comitetului Internaţional I Success. Se alătură astfel frumoasei poveşti I Success, alături de alte nume de prestigiu, precum şeicul Saoud Bin Faisal Bin Sultan Al Qassimi, sub patronajul căruia a avut loc Gala I Success Dubai Edition ori regizorul englez, Anthony Hickox, un nume consacrat al filmului care provine dintr-o familie deţinătoare a două premii Oscar. În fruntea comitetului exclusivist se află Eduard Irimia, primul şi cel mai important promoter de kickboxing din România şi, totodată, un cunoscut om de afaceri care a ajuns pe prima copertă Forbes a ediţiei din ţara noastră.

POVESTEA I SUCCESS AWARDS CONTINUĂ!

Conceptul inovator I Success Awards promite să cucerească lumea întreagă! Londra, Paris, Ibiza, Los Angeles, New York, Miami, Moscova ori Tokyo sunt următoarele destinaţii în care va avea loc evenimentul, pus pe picioare în urmă cu nouă ani de co-fondatoarele Oana Irimia şi Flavia Covaciu, din dorinţa de a face cunoscute, la nivel global, poveştile românilor de succes. Partenerii ediţiei din Veneţia au fost The C&C, alături de Superfilm Studios şi de Fashion TV. Lista completă a marilor câştigători I Success Awards septembrie 2021 o regăsiţi în rândurile următoare:

 1. Chiara Modica Dona’ Dalle Rose – ,,Patron of Art and Solidarity”
 2. Igor Botnari – ,, Successful Token “ FIX GOLD
 3. Giansandro Cantori – ,,Member of the I Success International Committee”
 4. Angela Vettese – ,,Critic and Art Expert of the Year”
 5. Ferruccio Gard – ,,Outstanding Achievement in Sport and Culture’s Information”
 6. Pietro Valsecchi – ,,Outstanding Achievement in Movie Production”
 7. Raluca Chivu – ,,Outstanding Dentist Of The Year”
 8. Gian Paolo Barbieri – ,,Fashion Photographer of the Year”
 9. Angela Lo Priore – ,,Successful celebrity Photographer”
 10. Enzo Fusco – ,,Fashion Designer and Industry Entrepreneur of the Year”
 11. Lorenzo Carvelli – ,,Outstanding Achievement as Producer and Promoter”
 12. Hofit Golan – ,,Successful Entrepreneur in Entertainment, Fashion and Wellness”
 13. Sigal Hillel – ,,The Best Social Networking Platform” FJS
 14. Patrick Nassogne – ,,Artistic Photographer of the Year”
 15. Daniela De Souza – ,,Excellence in Fashion Design”
 16. Max Czertok – ,,Promising Global Sales Company” Iuvit Media Sales
 17. Keno Draco – ,, Most Promising Action Actor”
 18. 18.Ionuţ Costache – ,,Performance in Residential Development”
 19. Mădălina Brîndușescu – ,,Outstanding Achievement for International Medical Aesthetics Clinic”
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata