Serviciul de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni la care merita sa apelezi la nevoie!

Inchirierea unui autoturism poate veni cu foarte multe avantaje in comparatie cu detinerea si intretinerea unui autoturism personal. Un foarte bun exemplu pentru cei care ar trebui sa foloseasca ocazional o masina inchiriata, este data de acele persoane care detin un autoturism personal, ocupa un loc de parcare cu acesta, insa il utilizeaza extrem de rar, existand si posiblitatea degradarii mult mai accentuate.

Exista oameni care au masina personala insa o utilizeaza extrem de rar, uneori stand cu saptamanile fara a fi pornita. Costurile cu un autoturism care este folosit extrem de rar, pot fi cel putin la fel de mari precum in cazul in care ati inchiria o masina ori de cate ori aveti nevoie. Un exemplu foarte simplu, este legat de reviziile unei masini care circula foarte putin. De regula, uleiul din motor trebuie schimbat la aproximativ 10000km, insa, in cazul unei masini care mai mult sta decat merge lucrurile sunt diferite. Uleiul nu se schimba numai la un acest rulaj, ci si la un an aproximativ deoarece acesta va imbatrani si isi va pierde din proprietati, ceea ce poate duce la depuneri, fiind afectate performantele motorului.

O masina care mai mult sta, cu siguranta nu va face peste 10000 de km intr-un an, astfel ca uleiul se va schimba probabil cu mult timp inainte de acest rulaj. De asemenea, mult mai multe componente precum cele de cauciuc se degradeaza in timp ce masina sta, precum si rugina isi face mult mai repede aparitia intr-o astfel de situatie. Exemplul cel mai concret si simplu, poate sa fie reprezentat de acele „epave” uitate in parcare de catre proprietari.

Serviciile de inchirieri auto sunt recomandate si sunt foarte efieciente din mai multe puncte de vedere. Probabil cel mai important aspect reprezentat de inchirierea unei masini, este lipsa de grija pe care trebuie sa i-o acordati acesteia, atat in ceea ce priveste intretinerea cat si grija fata de valabilitatea actelor, plata taxelor si asa mai departe, astfel de responsabilitati fiind bineinteles ale companiei de inchirieri. Singura dumneavoastra grija in cazul in care inchiriati un autoturism, consta in atentia de a nu-i produce nici un fel de dauna din vina proprie.

Cele mai avantajoase servicii in materie de inchirieri auto, le veti gasi la numai un click distanta, la cei de la Premierrentacar.ro. Prin intermediul acestora va puteti inchiria atat masini de oras, cu motoare mici si economice numai bune pentru traficul urban, cat si pentru masini ceva mai mari, de familie precum un SUV, perfecte pentru drumurile lungi, sau chiar masini de tip utilitare ori microbuz cu 7 sau chiar mai multe locuri, acestea din urma fiind ideale in special pentru firmele care au nevoie sa-si trimita angajatii in diverse delegatii, cat si pentru excursii impreuna cu familia daca vorbim despre numerosi membrii.

Serviciul de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni Premierrentacar.ro este foarte avantajos din toate punctele de vedere.

Recomandarea noastra este reprezentata de serviciile Premierrentacar.ro si cu siguranta veti avea parte numai de beneficii. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul firmei, sa completati un formular online, in care trebuie cuprinse datele necesare care va sunt cerute pentru rezervare si cam asta este tot.

Unul dintre cele mai importante atuuri ale acestei agentii, consta in faptul ca isi doreste sa ofere cele mai bune servicii pentru clientii, prin preturi foarte avantajoase, printr-o flota de masini extrem de bine intretinute, siguranta fiind pusa pe primul plan. Experienta acestora in ceea ce priveste serviciile de inchirieri auto, este una foarte bogata si se intinde pe mai multi ani.

Toate autoturismele disponibile pentru inchiriere dispun de acte valabile la zi, asigurare si pot fi la cerere dotate cu accesorii suplimentare. In plus, in cazul in care este vorba despre o persoana care nu dispune de permis de conducere valabil, Premierrentacar.ro ofera si servicii de inchirieri auto cu sofer.

Principalele servicii oferite de catre aceasta echipa de inchirieri auto in Bucuresti si Otopeni, se impart in:

 • Transfer aeroport
 • Transfer Bucuresti – Constanta
 • Transfer Bucuresti – Brasov
 • Transfer Bucuresti in tara
 • Inchiriere masina cu sofer

In cazul in care si dumneavoastra sunteti in cautarea celor mai avantajoase servicii de inchirieri auto care ofera tarife corecte in raport cu calitatea serviciilor,  indiferent de motiv, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul acestora, avand nevoie de doar cateva minute pentru a va decide cel mai avanatajos serviciu pentru nevoile dumneavoastra. In plus trebuie sa stiti ca autoturismul poate fi livrat chiar la adresa soliciatata in cel mai scurt timp posibil.

Alegand Premierrentacar.ro, veti alege sa calatoriti confortabil si in deplina siguranta, fara a avea nici un fel de grija in ceea ce priveste autoturismele, iar in cazuri extreme in care exista probleme cu masinile, cu siguranta nu veti ramane pe drumuri, fiind trimisa imediat o echipa pentru rezolvarea problemei, astfel incat sa puteti ajunge la destinatie in timp util.

Toate detaliile despre serviciile oferite si despre tarife sunt puse la dispozitie online pe Premierrentacar.ro, fiind locul unde cu siguranta veti gasi exact ceea ce aveti nevoie, la cel mai avantajos raport calitate/pret.

De asemenea, exista cateva motive foarte simple pentru care noi va sfatuim sa alegeti Premierrentacar.ro:

 • FLOTA MODERNA
 • ECHIPA DE PROFESIONISTI
 • PLATA CARD SECURIZATA
 • PENTRU REZERVARE TELEFONICA SAU PLATA CASH, SE OFERA DISCOUNT
 • ASISTENTA RUTIERA
 • KILOMETRI NELIMITATI

Totul la numai un click distanta si la indemana oricui indiferent de buget sau de nevoi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata