Sablast – instalatii de sablare profesionale

30

 

Fenomenul preluat de la natura si adaptat tehnologic pentru curatarea suprafetelor de metal, sticla, piatra si alte materiale solide poarta numele de sablare. Nisipul este cel mai folosit agent de sablare a suprafetelor, efectul de sablare fiind obtinut prin propulsarea acestuia cu ajutorul aerului comprimat pe suprafata care necesita sablare.

Pentru ca tehnologia de sablare profesionala este foarte evoluata, existand si alte tehnici si materiale de sablare cum ar fi sablarea cu alice metalice, cu electrocorindon sau alte materiale abrazive granulare propulsate printr-o tehnica de centrifugare mecanica, este foarte important ca alegerea instalatiei de sablare pentru domeniul dumneavoastra de activitate sa fie facuta tinand cont atat de specificul activitatii cat si de costurile de exploatare a unei instalatii de sablare.

Sfatul nostru este sa apelati intotdeauna la o firma specializata in instalatii de sablare pentru a alege instalatia de sablare potrivita pentru afacerea dumneavoastra.

Una din firmele care ofera consultanta gratuita si este importator direct de instalatii de sablare profesionale este Sablast SRL. Experienta de peste 24 de ani in domeniu isi va spune cuvantul si cu siguranta va pot ajuta in alegerea instalatiei potrivite.

Tipuri de instalatii de sablare profesionale comercializate de Sablast SRL:

Instalatii de sablare cu presiune

Pentru ca nu fac rabat de la calitate, toate instalatiile de sablare profesionale comercializate de acestia sunt de provenienta germana si sunt echipate cu tehnologie de ultima generatie cum ar fi:

  • Comanda la distanta
  • Sisteme de siguranta pe doua cai
  • Separator de umiditate CAF peformant, care previne patrunderea umezelii sau a uleiului in rezervorul de sablare eliminand pana la 98% din condes si ulei, optimizand procesul de productie continua

 

Sunt echipamente de sablare mobile, destinate uzului industrial, cu jet liber care asigura o performanta ridicata la costuri scazute de exploatare si sunt echipate complet pentru orice domeniu de utilizare.

Cabine de sablare

Cabinele de sablare comercializate de Sablast SRL sunt sisteme de sablare cu circuit inchis de provenienta germana, Blaster CAB si Blaster ECO, si sunt prevazute cu sisteme care permit recuperarea, recircularea si desprafuirea materialului abraziv utilizat reducand, in acest fel, costurile de exploatare.

Pot fi utilizate in mod automat, semiautomat sau manual in sablarea pieselor unicat cu dimensiuni relativ mici sau in sablarea pieselor de serie.
Vin echipate in functie de specificul activitatii dumneavoastra cu recuperator, ciclon, curatitor abraziv si desprafuitor (intern sau extern) putand fi intrebuintate, datorita sistemului inchis, si in locuri sensibile la praf cum ar fi ateliere, service-uri auto.
Sunt compacte, nu necesita sisteme de fixare speciale si functioneaza cu o multitudine de agenti de sablare, in functie de nevoile dumneavoastra.

In oferta Sablast SRL mai gasim si instalatii de sablare prin injectie, hale si cabine de sablare, instalatii de sablare automate precum si alte echipamente speciale pentru sablare, iar in ceea ce priveste partea tehnica, pe langa consultanta gratuita oferita, ei asigura si asistenta tehnica, montaj, punere in functiune si service rapid.

Mai multe detalii pe sablast.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata