Ai nunta programată în sezonul rece? Iată ce poți purta peste aceasta pentru a scăpa de grija frigului

45

Orice rochie de mireasă și-ar alege, femeile vor arăta foarte frumos și spectaculos. În plus, foarte greu pot fi acestea convinse să își acopere minunata rochie, însă în sezonul rece, purtarea unui obiect vestimentar care să asigure confortul termic, chiar și unei mirese, este absolut necesar.

Prin urmare, ce soluții pot alege viitoarele mirese, care au nunta programată în sezonul rece, pentru a nu-și mai face griji în privința frigului și pentru a se putea bucura de fiecare moment al marelui eveniment?

Ce pot purta femeile peste rochia de mireasă?

Rochiile de mireasă sunt adevărate bijuterii, de aceea cele mai multe mirese vor refuza să le acopere cu o altă piesă vestimentară. Dar temperaturile scăzute, din anotimpul rece, nu pot lăsa acestora altă variantă. În plus, există câteva soluții foarte elegante și frumoase, care se potrivesc foarte bine atunci când sunt combinate cu rochii de mireasă și care sunt chiar recomandate de designeri.

Una dintre aceste soluții este boleroul, care este potrivit în orice anotimp, în funcție de acest aspect fiind ales și materialul din care va fi realizat. Dacă în cazul unei nunți care are loc într-o zi friguroasă, un bolero din tafta sau blană este ideal, în cazul uneia care are loc vara sau într-o zi călduroasă de toamnă, un bolero din dantelă sau tulle este foarte elegant și discret, potrivit mai ales pentru slujba religioasă a căsătoriei.

De asemenea, o mireasă poate alege și o capă sau un palton elegant, cambrat, mai ales pentru o nuntă care are loc iarna. Acestea nu numai că îi vor oferi miresei căldură, dar pot crea o imagine de basm, potrivită pentru o astfel de nuntă de iarnă, mireasa fiind asemănătoare cu Crăiasa Zăpezii.

Criterii în funcție de care poate fi aleasă piesa vestimentară purtată peste rochia de mireasă

Indiferent ce piesă vestimentară aleg să poarte peste rochia de mireasă, femeile ar trebui să țină cont de câteva criterii, pentru a o alege pe cea mai potrivită rochiei și evenimentului lor:

  • eleganța – un accesoriu care are rolul fie să acopere umerii, pentru slujba religioasă, fie să fie călduros, pentru o nuntă iarna, trebuie să fie și elegant, pentru a se potrivi cu rochia de mireasă și cu întregul eveniment;
  • asortarea cu rochia – de asemenea, indiferent că aleg un bolero, o capă sau un palton, acesta trebuie asortat cu rochia de mireasă, astfel încât să creeze o imagine perfectă;
  • sezonul în care are loc nunta – o rochie de mireasă purtată vara poate fi accesorizată cu un bolero din dantelă sau tulle, pentru a acoperi decolteul, mai ales pe durata ceremoniei religioase, în timp ce o capă sau un palton sunt mai potrivite pentru o mireasă care are nunta în sezonul rece, pentru a-i oferi acesteia confort termic;
  • dimensiunea potrivită – ca în cazul oricărei piese vestimentare, este importat ca cea aleasă pentru a fi purtată peste rochia de mireasă să fie potrivită miresei, pe măsura ei, atât pentru aspectul estetic, dar și pentru confort și libertatea de mișcare.

O mireasă poate fi la fel de frumoasă și elegantă chiar și când rochia îi este acoperită de piesa vestimentară potrivită, așa că femeile nu ar trebui să ezite din acest punct de vedere și să știe că pot îmbina utilul cu plăcutul într-una dintre cele mai importante zile din viața lor.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News