Licitaţie pentru construcţia unui ambulatoriu din fonduri europene, la Iaşi

– Consiliul Judeţean Iaşi a postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) anunţul de licitaţie pentru primul din cele patru ambulatorii care ar trebui construite la Iaşi cu fonduri europene.

.

„Reabilitarea, modernizarea şi echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate de la Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan este estimată la 2,3 milioane de lei„, a precizat Sebastian Tătaru, purtătorul de cuvânt al CJ Iaşi.

Termenul final de depunere a ofertelor, dar şi de deschidere a acestora, este 17 mai. Ulterior, în termen de 20 de zile, comisia de licitaţie va trebui să desemneze un câştigător, care poate fi contestat în termen de 5 zile de la desemnare.

Potrivit reprezentanţilor CJ Iaşi, alte trei proiecte vizând ambulatorii ale spitalelor ieşene se află în birourile Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est. „În faza de analiză la ADRNE mai avem trei proiecte de ambulatorii, cel de la Spitalul de Pneumoftiziologie, de la Spitalul de Urgenţe Nicolae Oblu şi de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă”, a precizat Tătaru.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata